Star Wars Star Destroyer Bluetooth Speaker

Disney

Artikelnummer: LiB33E7

Product referentie: 55541

Iconisch, kolossaal en dreigend, de Imperial Star Destroyer was de plaag van de sterren - nu nog groter en ontzagwekkender door de First Order! Geniet van geweldig geluid met een stijlvolle Star Wars: Episode VII Star Destroyer Bluetooth speaker.
Waarom kopen?

 • Authentiek Star Destroyer model
 • Prepare to make the jump to lightspeed
 • Bluetooth en line-in aansluiting, zodat je elke audio-apparaat aan kunt sluiten in de Melkweg
 • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen
 • Ingebouwde Li-ion oplaadbare batterij
 • Officiële merchandise Star Wars Disney


 • Aanvullende informatie

     Star Wars Millennium Falcon Bluetooth Speaker

  Authentiek Star Destroyer model
  De eerste keer dat de wereld een Star Destroyer zag was toen het schip van Darth Vader over de camera vloog voor wat wel een eeuwigheid leek. Vanaf dat moment zijn fans in de ban geweest van deze gigantische en iconische driehoekige ruimteschepen. Voor Episode VII: The Force Awakens waren ze weer terug, dit maal nog groter en indrukwekkender! De First Order Star Destroyer Speaker is echt iets om aan te schouwen. De Star Destroyer beschikt over krachtige drivers die je media in staat stellen de kamer te vullen met deze interstellaire audio. Het Geluid is punchy, gedefinieerd en duidelijk. Geen andere Bluetooth speaker ziet er zo cool uit als deze.

     
  Star Wars Star Destroyer Bluetooth Speaker

  Hierboven: Het echte werk, uit Star Wars Episode VII: The Force Awakens


   
  Prepare to make the jump to lightspeed
  Wat de Star Destroyer al helemaal cool maakt is de lichtgevende hyperdrive speaker aan de achterkant van het ship. De speaker ziet er gaaf uit in het daglicht maar wacht maar tot je deze in het donker ziet. Zeker weten dat je zult doen of de speaker door de ruimte vliegt, dankzij de perspex stand waardoor de speaker sowieso al lijkt te zweven is dit gegarandeerd. Als je het al helemaal op en top nerdy wilt maken kun je ook nog de Imperial March afspelen via de speaker.

     Star Wars Star Destroyer Bluetooth Speaker   Star Wars Star Destroyer Bluetooth Speaker
   
  Bluetooth en line-in aansluiting, zodat je elke audio-apparaat aan kunt sluiten in de Melkweg
  Verbinding maken met de speaker is simpel omdat deze via Bluetooth werkt — verbinden gaat snel en makkelijk. Dankzij de Bluetooth ondersteuning kun je elk Bluetooth audio apparaat gebruiken met de speaker. Je hoeft deze alleen aan te zetten en via je Bluetooth apparaat de speaker te vinden. De speaker beschikt echter ook over een standaard 3.5mm audio-aansluiting om zo ook iPods, laptops en MP# spelers aan te sluiten die niet over Bluetooth beschikken.
   
  Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen
  De ingebouwde microfoon in de helm maken het gemakkelijk om handsfree te bellen. Met de multifunctionele knop kun je wisselen tussen audio afspelen en telefoontjes ontvangen. De microfoon is compatibel met Bluetooth telefoons, Facetime, Skype en andere apps (niet alle telefoons zullen ondersteuning bieden voor deze functies) — deze speaker is perfect voor telefonische vergaderingen of Skypen met familie. Als je de telefoon opneemt tijdens het luisteren van muziek dan zal deze pauzeren en weer verder spelen nadat je ophangt.
   
  Ingebouwde Li-ion oplaadbare batterij
  Deze speaker is volledig op te laden met een oplaadbare hyperdrive lithium-ion batterij. Het voorziet je van een uur speeltijd. Het opladen van de batterij van de Star Destroyer is eenvoudig met de meegeleverde USB-oplaadkabel.
   
  Officiële merchandise Star Wars Disney
  Er is zat onofficiële merchandise in omloop, vooral met iets zo iconisch als Star Wars. Bij deze speaker is hier geen sprake van. Dit is 100% officiële gelicentieerde merchandise van Disney. Dus als je iemand deze speaker cadeau wilt doen (en het is perfect als cadeau) dan kun je er zeker van zijn dat dit het echte werk is.

  Star Wars Millennium Falcon Bluetooth Speaker

  Reviews per score
  (0)
  (1)
  (0)
  (0)
  (0)
  Taal
  Duits
  (0)
  Frans
  (0)
  Spaans
  (0)
  Nederlands
  (0)
  Engels
  (1)
  Alles bekijken
  (1)
  Er zijn geen reviews in het Nederlands. Kies een andere filter.

  Gemiddelde beoordeling 4.0 van 1 Klanten | Schrijf een review

  Sorteer op:
  Dorothy
  Dickinson, Tx

  25 januari 2016
  Star Wars Star Destroyer Bluetooth Speaker
  Nice
  This device is nice. Smaller than I expected. I purchased this as a gift for my spouse. He loved it! He was surprised by the sound. (He did note the bass wasn't all that great.) He still likes it.
  2 van 2 vond deze review behulpzaam
  Was deze review behulpzaam?


  Sorteer op:


  Mobiele telefoon accessoires