store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Mozo Microsoft Lumia 550 Back Cover Case - Oranje

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De Mozo Back Cover Case is een slanke back cover die je gemakkelijk op je apparaat klikt om de achterkant van je Microsoft Lumia 550 te beschermen tegen stof, krassen en kleine stoten.
(19)
Prijs 14,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De Mozo Back Cover Case is een slanke back cover die je gemakkelijk op je apparaat klikt om de achterkant van je Microsoft Lumia 550 te beschermen tegen stof, krassen en kleine stoten.
 4.3 sterren van 19 Klanten

Toon 1- 10 van 21reviews

een nieuwe achterkant
Ik heb sinds enige tijd een lumia 550. Op zich een telefoon die doet wat hij moet doen en prijstechnisch als voordelig aan te merken. De degelijkheid is echter wel een zorgenkindje. De originele achterkant sneuvelde vrij snel .DE tweede heeft het langer volgehouden, maar is inmiddels ook ter zielen .Om de zaak heel te houden moet hij in een stevige omhulling zitten die onbuigzaam is NU een kekke groene achterkant .Ik hoop dat dit de laatste renovatie is en telefoon en de nieuwe achterkant nu langdurig heel blijven.
Nokia cover
Top product voor een eerlijke prijs en snel geleverd. Zeer tevreden.
Better than the standard cover
This backplate is great! More grip than the standard one, and the buttons also feel more solid and responsive!
Mozo vervangbare backcover lumia 550
Een leuk alternatief voor de ietwat saaie standaard lumia 550 backcover. Geeft je phone stijl en kleur. Sluit goed aan en knoppen werken ook prima. Minpuntje is wel dat het materiaal als een soort gum werkt en snel vies wordt zonder het goed schoon te krijgen. Zelfs na een paar dagen normaal gebruik. Verder een aanrader!
Loading

Moment...

Sluiten
Alles