Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Autolader & Auto Locator

Nonda

Artikelnummer: ZU22BKRN

Product referentie: 56810

De ZUS Smart autolader en & Auto Locator is de must-have autoaccessoire waarmee je je smartphone en tablet tegelijkertijd kunt opladen. Het laad niet alleen je apparaten op, het herrinert zelfs waar je je auto hebt geparkeerd!

"Prachtige aanvulling!"
"Veel mogelijk met 1 klein apparaat"
"mooi design"
Meest behulpzame reviews

MadMax
Purmerend

Zus Nonda
27 juni 2017
Prachtige aanvulling!
Mooie vormgeving met meerdere hulpmiddel. Degelijk materiaal en constructie. Snel laden, handige usb stekker met verlichting, handig om je auto te kunnen vinden en een mooie visuele accu controle in de app. Er zijn maar twee minpuntjes aan het product vind ik en dat zijn de kostprijs en de levertijd. Voor deze heb ik een week moeten wachten. De tweede die ik elders kocht 2 dagen.

Willem van der Werff
Kapelle

NONDA ZUS
2 maart 2017
Veel mogelijk met 1 klein apparaat
De NONDA ZUS heeft veel verschillende functies die vooral ook prachtig ondersteunt worden door de app die er heel mooi uit ziet. Een aantal van de mogelijkheden zijn: Locatie waar is geparkeerd met een instelbare parkeermeter. Accuspanningsbewaking. Afgelegde kilometers privé of werk. Verder bevat het apparaat 2 USB aansluitingen met veel vermogen om snel bijvoorbeeld je telefoon op te laden. Ook de vormgeving is mooi en degelijk uitgevoerd.

Frank
Nieuwkerke

zus smart car finder
2 januari 2017
mooi design
Veel gelijkaardige opladers ogen qua design niet zo mooi. Dat de oplader je auto helpt terugvinden is ook mooi meegenomen. De bijhorende App is overzichtelijk.

78 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Laad 2 toestellen tegelijkertijd op
 • Smart Device Detection met tweemaal laadsnelheid
 • ZUS app voor iOS en Android apparaten
 • Geautomatiseerde auto finder
 • Te koppelen met Google Maps
 • Ook te gebruiken zonder ontvangst
 • Parkeer herrinering
 • Laad elk USB apparaat op
 • elegante belichting
 • Militaire graad bouwkwaliteit


 • Aanvullende informatie

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator

  Laad 2 toestellen tegelijkertijd op

  De ZUS Smart Autolader & Auto Locator heeft 2 USB poorten, dus je kunt tegelijkertijd opladen . Nu zijn al je apparaten volledig opgeladen met de ZUS 2 poort Smart Autolader & Auto Locator. Sluit je smartphone of tablet simpelweg aan om het opladen te beginnen.

  Smart Device Detection met tweemaal laadsnelheid
  Met Smart Device Detection kan ZUS detecteren wanneer je een smartphone of tablet oplaad om zo de correcte lading te voorzien. Met een maximum output van 4.8A kan je je smartphone supersnel opladen. Als beide poorten in gebruik zijn met bijvoorbeeld twee iPhone 6S smartphones, duurt het ongeveer 2 uurtjes om ze volledig op te laden! ZUS laadt twee iPad volledig op in slechts 3.75 uur!

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator

  ZUS app voor iOS en Android apparaten
  Niet alleen zal ZUS je apparaten opladen, maar gecombineerd met de ZUS App kan het zelfs je auto lokaliseren en je een geheugensteuntje geven waar je auto staat geparkeerd! De gratis app is beschikbaar om te downloaden op de App Store en Google Play Store.

  Let op: iOS 7.1 of nieuwer, of Android 4.3 of hoger vereist.

  Geautomatiseerde Auto Locator
  ZUS onthoudt automatisch waar je je auto hebt geparkeerd. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken. Je auto terugvinden gaat nu supermakkelijk, je hoeft alleen maar de directies te volgen op je smartphone...

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator

  Te koppelen met Google Maps

  Een andere handige functie van de ZUS app is dat het met Google Maps koppelt om de afstand tussen jou en je auto weer te geven.
   
  Ook te gebruiken zonder ontvangst
  De ZUS app werkt zelfs als je geen ontvangst hebt, dus ook buiten te gebruiken.

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator
   
  Parkeer herrinering
  Met de mogelijkheid om herringeringen in te stellen via de ZUS app laat je smartphone je tijdig weten wanneer het tijd is om een nieuwe parkeerkaartje te kopen.

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator
   
  Laad elk USB apparaat op
  Met behulp van je bestaande USB-kabels kun je elke USB compatibel apparaat opladen voor 'extra juice'. Je zit nooit zonder batterij! 

  Elegante belichting
  Met een eigen verlichtingssysteem kan ZUS zichbaarheid verhogen in donkere omgevingen.

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator
   
  Militaire graad bouwkwaliteit
  Niet alleen is dit een accessoire waar je je apparaten mee kunt opladen, maar het ziet er ook geweldig uit met de slanke titanium coating. Verder is de ZUS Smart Autolader & Auto Locator vuurbestendig tot 100 graden, dus voldoet het aan de Amerikaanse militaire MIL-STD-810G High Temperature Standard.

  Nonda Zus 2 Port 4.8A Smart Car Charger & Car Locator
     Mobiele telefoon accessoires