Official Samsung Galaxy S7 Clear Cover Case - Zilver

Samsung

Artikelnummer: EF-QG930CSEGWW

Product referentie: 57065

Deze officiële Samsung Clear Cover is de perfecte accessoire voor je Galaxy S7 smartphone.
Waarom kopen?

 • Bumper-stijl zorgt ervoor dat je Samsung Galaxy S7 er goed uit zien
 • Houdt je telefoon slank en licht
 • Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S7
 • Uitsparingen
 • Qi draadloos opladen compatibele


 • Aanvullende informatie

  Official Samsung Galaxy S6 S-View Premium Cover Case - Black
  Bumper-stijl zorgt ervoor dat je  Samsung Galaxy S7  er goed uit zien
  De bumper stijl van deze officiële Samsung Galaxy S7 case betekent dat je nog steeds in staat bent om de meerderheid van je prachtige nieuwe apparaat te zien te allen tijde. Met zijn prachtige hybride ontwerp, heb je de perfecte mix van een bumper en een volledige behuizing case. De slanke metalen bumper loopt netjes rond je S7 randen om uitstekende bescherming te bieden, evenals een verhoogde lip die beschermt tegen schade bij plaatsing naar beneden op een vlakke ondergrond biedt. De achterkant van je nieuwe smartphone wordt ook beschermd, dankzij de dunne polycarbonaat achterkant. Dit houd je S7 beschermd en benadrukt zijn prachtige frisse uitstraling.
    
  Houdt je telefoon slank en licht
  Dankzij de bumper ontwerp, zal je Galaxy S7 niet te maken hebben met onnodige bulk - het helpt je om je S7 zo slank en licht te houden zoals het oorspronkelijk is ontworpen.
    
  Officiële Samsung accessoire gemaakt voor de Galaxy S7 
  Dit is een officieel Samsung product, zodat wordt verwezen naar de hoogste normen met de beste kwaliteit materialen. Het is specifiek ontworpen voor gebruik met de Samsung Galaxy S7, dus het biedt een perfecte pasvorm en het gebruik van een van de functies wordt niet belemmerd, zoals het vermogen en de volume knoppen, koptelefoon en oplaad poorten, of voor- en achterkant camera's.

  Uitsparingen
  Deze case is voorzien van alle nodige uitsparingen. Je hebt dus altijd toegang tot alle functies en poorten, zonder dat je telkens de case van je toestel hoeft te verwijderen. De functionaliteit van je toestel is dus nog steeds optimaal terwijl je ook de bescherming krijgt voor al je functies en poorten. 

  Qi draadloos opladen compatibele
  Case is Qi Wireless Charging Compatible
  Deze Case ondersteunt het nieuwe Qi draadloos opladen functie voor jou Smartphone volledig. Dit maakt het mogelijk je-Qi enabled smartphone  te laten werken met de vele dokken en accessoires die beschikbaar zijn met deze functie. Dus, zelfs met de case op - zul je je telefoon draadloos kunnen opladen met de juiste bijhorende Qi compatibele accessoire.

  Samsung: Galaxy S7


  Mobiele telefoon accessoires