OtterBox Symmetry Samsung Galaxy S7 Edge case - Wit

OtterBox

Artikelnummer: 77-53119

Product referentie: 57811

De case is gemaakt van een dual materiaal constructie, wat deze case uniek maakt en je Samsung Galaxy S7 Edge bescherming in stijl zal bieden. De Otterbox Symmetry Case geeft je een unieke stijl.
Waarom kopen?

 • Slank en stijlvol
 • Dual materiaal biedt uitstekende bescherming
 • Krasbestendig
 • Verhoogde rand om je scherm te beschermen
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Ontworpen voor de Samsung Galaxy S7 Edge


 • Aanvullende informatie

  Slank en stijlvol 
  De case zal je Samsung Galaxy S7 Edge bescherming bieden tegen vallen en stoten. De stijlvolle Symmetry case van Otterbox biedt iets wat andere cases niet bieden namelijk vertrouwen dat je Samsung Galaxy S7 Edge wordt beschermend door een betrouwbaar merk namelijk Otterbox. 

  Dual materiaal biedt uistekende bescherming 
  Deze case is gemaakt van meerdere sterke materialen en biedt je de bescherming die van Otterbox kent. De case biedt je toestel bescherming tegen stoten en schokken en de buitenkant is afwerkt met een slanke gladde buitenlaag waardoor je deze gemakkelijk in je tas of zak kan stoppen. 

  Krasbestendig
  De stijlvolle en slanke achterkant is afwerkt met een speciale afwerklaag dat krassen zal doen voorkomen hierdoor houdt je case en telefoon langer nieuw. 

  Verhoogde rand om je scherm te beschermen 
  De Symmetry case heeft een kleine verhoging aan de voorkant wat er voor zorgt dat als je je toestel naar beneden plaatst je Samsung Galaxy S7 Edge een krassen zal oplopen. 

  Eenvoudig aan te brengen 
  De Symmetry Case van Otterbox is eenvoudig aan te brengen schuif deze over je toestel en je Samsung Galaxy S7 Edge zal genieten van uitstekende bescherming. 

  Ontworpen voor de Samsung Galaxy S7 Edge
  De Otterbox Symmetry case is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S7 Edge zodat je er zeker van kunt zijn dat je een uitstekende pasvorm hebt voor je toestel.   
  Samsung: Galaxy S7 Edge


  Mobiele telefoon accessoires