store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Mozo Microsoft Lumia 950 Genuine Leather Back Cover - Zwarte Rand

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Deze elegante achterkant van Mozo is prachtig gemaakt van echt leer met een slanke look die bescherming voor de Microsoft Lumia 950 biedt. Je krijgt dus een vervanging van de oorspronkelijke achterkant met een stijlvolle lederen ontwerp.
(289)
Prijs 40,49€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Deze elegante achterkant van Mozo is prachtig gemaakt van echt leer met een slanke look die bescherming voor de Microsoft Lumia 950 biedt. Je krijgt dus een vervanging van de oorspronkelijke achterkant met een stijlvolle lederen ontwerp.
 4.7 sterren van 289 Klanten

Toon 1- 10 van 317reviews

classic
Een mooi product, netjes afgewerkt.
een aanrader voor de Lumia 950
En netjes op tijd geleverd.
Perfect!
De Mozo cover in bruin leer geeft de Lumia 950 een luxe uitstraling. Cover past perfect na verwijdering van de originele cover en ligt lekker in de hand. Goede prijs bij MobileFun en nette levering.
mozo back cover
Ik ben zeer tevreden met de backcover bruin van Mozo. Mooie kleur het toestel ziet er nu chique uit.ook de aluminium kleurige zijkant is fantastisch. Heb de backcover onmiddellijk beschermd tegen vuil met leerwas(spuitbus).
Kortom een top product
Zeer mooie backcover
De leren back-cover (cognac) van Mozo past perfect om het toestel en geeft mijn telefoon een chique uitstraling. Goede materialen, prima product.
Mooiste
Één van de mooiste backcovers beschikbaar voor de Lumia 950. Schitterend afgewerkt en met alle functies, dus ook NFC. Wel ook één van de kostbaarste. Levering duurt wel 6 werkdagen (per luchtpost). Mijn broer heeft de versie voor de 950XL al een tijdje, en daarvan weet ik dat het leer zonder behandeling donker wordt. Ik heb mijn MOOZO daarom behandeld met leer-protectie tegen vuil en vocht. Doe dat wel met de cover van het toestel af. Over MobileFun, wil je snellere levering met track&trace dan moet je extra betalen. Dat vind ik eigenlijk belachelijk.
Klasse!
Ik ben super tevreden over mijn aankoop en de levering van deze Mozo back cover voor mijn smart Phone. Echt een aanrader!
Mozo cover
Ben zeer tevreden met de Mozo backcover.
Geeft een professionele uitstraling.
Backcover Lumia 950
Deze back cover maakt de telefoon een stuk mooier en voelt veel degelijker aan dan de originele cover. De leren achterkant is minder glad dan het plastic origineel.
Prachtig hoesje
Het hoesje past perfect bij de telefoon. Na de bestelling werd het product snel geleverd. Ik wist dat er een lange levertijd op kon zitten, maar ontving het product een stuk sneller als verwacht. top!
Het hoesje geeft een prachtige finish aan een mooie telefoon. de telefoon voelt degelijker aan en krijgt een luxe uitstraling. Al veel positieve reacties gekregen van mensen die de telefoon zien met het nieuwe hoesje. Een echte aanrader dus.
Fijne cover, maar niet het beloofde product ....
De Mozo Echt Leren Back Cover voor Microsoft Lumia 950 is zeker een verbetering t.o.v. de standaard Microsoft cover!
Tóch ben ik teleurgesteld omdat deze kleur (Cognac) echt anders is dan de presentatie op websites Mozo & Mobilefun! Daar was de kleur meer gevlamd en donkerder, dus m.i. veel mooier dan de lichtere en vlakkere kleur die ik na 10 weken wachten ontvangen heb. Pas na lang zeuren gaf de fabrikant toe dat product inderdaad gewijzigd is! Inmiddels zijn ook foto's op de website aangepast. Maar alle positieve reviews destijds zijn nog op het 'oude' product gebaseerd. Erg jammer, hoewel het een fijne cover is blijft nu het gevoel hangen dat ik niet kreeg wat ik verwachtte (en wat beloofd was).
Mozo cover
Super tevreden met mijn Mozo cover voor Lumia 950.
Mooi afgewerkt, geeft een luxe uitstraling aan het toestel
perfect
na het plaatsen van de prima passende backcover is het net of je een compleet ander toestel hebt. M.S. kan hier nog een hoop van leren.
Upgrade je Lumia
Deze back cover maakt de telefoon een stuk mooier en voelt veel degelijker aan dan de originele cover. De telefoon kraakt niet meer bij het vastpakken, en de leren achterkant is minder glad dan het plastic origineel.
Prima
Prima webshop, alleen voorgestelde methode van verzending vond ik duur en onnodig, € 12,5 op pakketje van € 40. Kon gelukkig wel voor een andere variant kiezen
Supermooi voor Lumia 950
Geen frontje, maar achterkant voor mijn Lumia 950 besteld. Super. 100 x beter dan het lelijke plastic standaard achterkantje...
Voor veel geld wel snel ontvangen....
slechte kwaliteit
Had al de cognac lederen achterkant voor mijn tweede Lumia 950 en dat is een topproduct. Om de toestellen beter uit elkaar te kunnen houden, heb ik en zwarte achterkant besteld en wat een verschil in kwaliteit met de cognac kleurige achterkant.
De zwarte achterkant is van nepleer wat erg dun is en ook nog eens slecht vast geplakt 'vertoonde op 3 plekken al blaasjes'.

Heb de zwarte achterkant logischerwijs direct teruggestuurd om te ruilen voor nog een cognac lederen achterkant en daar is het wachten nu op.
luxe look
Na wat onderzoek naar een geschikte cover kwam ik bij de mozo uit ontmoedigd door de levertijd bij de fabrikant heb ik eerst een hele andere cover besteld. Omdatdeze niet certified was door microsoft werkte het draadloos opladen echter niet. Dus weg dat ding en terug naar de mozo. Deze werkt prima met het laden ligt lekkerder in ee hand dan de originele back cover ik overweeg nog de rode en mijn originele keus bruin te bestellen zodat ik kan mixen en matchen.
schitterend
Zeer mooie upgrade voor de lumia 950, de moeite waard.
Mooie afwerking, ligt goed in de hand, enorm goed van kwaliteit.
Geeft de gsm dat extra ... meer!
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles