Olixar High Power 2.4A USB EU Stekker

Olixar

Product referentie: 58223

Ontworpen om snel tablets, smartphones en nog veel meer apparaten op te laden. De Olixar High Power USB EU Stekker levert 2.4A om zeer snel zelfs de grootste apparaten op te laden. Deze stekker is compact en draagbaar en kan overal mee naar toe genomen worden.
Waarom kopen?

 • Snel en gemakkelijk USB ondersteunde mobiele apparaten opladen
 • Compact en draagbaar ontwerp
 • Met een 2.4A output laad je snel de nieuwste smartphones/tablets op


 • Aanvullende informatie

  Snel en gemakkelijk USB ondersteunde mobiele apparaten opladen

  Ontworpen voor gebruiksgemak, de Olixar High Power USB 2.4A adapter laad elk USB ondersteund mobiele apparaat op. Gebruik de oplaadkabels die je al in je bezit hebt met de Olixar High Power USB EU stekker met 2.4A output en je kan allerhande smartphones en tablets opladen, waaronder iPhones en iPads evenals MP3 spelers, digitale cameras en e-readers.


     Olixar High Power 2.4A USB EU Wall Charger

  Compact en draagbaar ontwerp

  De Olixar High Power 2.4 USB EU stekker is compact en ontworpen voor draagbaarheid waardoor het perfect is voor op reis. Met deze stekker heb je maar één oplader voor al je apparaten nodig. Deze stekker is niet alleen extreem draagbaar, het oogt ook gestroomlijnd en stijlvol waardoor het discreet in stopcontacten gebruikt kan worden zonder onooglijk te zijn.


     Olixar High Power 2.4A USB EU Wall Charger

  Met een 2.4A output laad je snel de nieuwste smartphones/tablets op

  De stekker levert een output van 2.4A, dit houd in dat het de nieuwste smartphones snel oplaad zodat je telefoon klaar is wanneer je het nodig hebt.

  Olixar High Power 2.4A USB EU Wall Charger


  De stekker heeft ook een oplaad ‘cut off’ waardoor je telefoon stopt met opladen wanneer de batterij vol is zodat deze geen schade oploopt van doorladen.

  Olixar High Power 2.4A USB EU Wall Charger


  Mobiele telefoon accessoires