Caseology Envoy Series Galaxy Note 5 Case - Koolstofvezel Zwart

Caseology

Artikelnummer: CO-NT5-ENV-BK

Product referentie: 58583

Met hybride lagen van gehard TPU en robuust polycarbonaat en gehechte premium getextureerde lagen en een prachtig koolstofvezel design. De Envoy Series beschermende case in zwart houdt je Galaxy Note 5 veilig, slank en stijlvol.

"ziet er goed uit"
Meest behulpzame reviews

Peter
Sint-Truiden ( Belgie)

Galaxy Note 5
17 maart 2017
ziet er goed uit
deze cover beschermt je gsm zeer goed en ziet er luxueus uit. past perfect , zeer mooi cover !!

1 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Harde schaal body van dubbele lagen met een gestroomlijnde metallic bumper
 • Sterke, robuuste bescherming
 • Stijlvol koolstofvezel ontwerp
 • Extreem slank en lichtgewicht
 • Tastbare knoppen
 • Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen


 • Aanvullende informatie

  Harde schaal body van dubbele lagen met een gestroomlijnde metallic bumper
  Bescherm je telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de Caseology Envoy Series Case voor de Galaxy Note 5. Gemaakt met een sterke dubbele gelaagde harde schaal constructie en een gladde, metallic frame dat sterk genoeg is om je telefoon te beschermen zonder bulk toe te voegen. De kern van TPU is kenmerkend dankzij de schok absorberende kracht in combinatie met een prachtige koolstofvezel finish op de achterkant. Het inwendige patroon helpt met het afleiden van schokken en warmteafvoer.

  Caseology Envoy Series Galaxy Note 5 Case - Koolstofvezel Zwart
   
  Sterke, robuuste bescherming
  De Envoy Series from Caseology levert exceptionele bescherming in een stijlvolle en slanke verpakking. De Envoy is ontworpen met de veiligheid van je telefoon in het achterhoofd. Door de kern van flexible TPU te combineren met een ontwerp dat schokken absorbeert houd deze case je Galaxy Note 5 te allen tijden veilig. De buitenste randen van de case zijn doelbewust dieper dan het scherm om deze enkele bescherming te bieden wanneer de telefoon met het scherm naar onder neergelegd word of zo zou vallen.

  Caseology Envoy Series Galaxy Note 5 Case - Koolstofvezel Zwart
   
  Stijlvol koolstofvezel ontwerp
  Gemaakt om lang mee te gaan en er goed uit te zien is de Envoy gekenmerkt door een getextureerd koolstofvezel effect dat het prachtige design van de Galaxy Note 5 beaccentueerd. Er goed uitzien is één ding maar het belangrijkste functionele voordeel van deze finish is de houvast. Deze getextureerde methode gaat  slijtage van dagelijks gebruik tegen en biedt een betere houvast waardoor je vallen kan voorkomen. Dit is een fantastische voorzorgsmaatregel die vaak over het hoofd word gezien.

  Caseology Envoy Series Galaxy Note 5 Case - Koolstofvezel Zwart
   
  Extreem slank en lichtgewicht
  De Envoy case past perfect om je Galaxy Note 5 omdat deze bestaat uit een met precisie gesneden enkele laag aan TPU en zorgt zo voor een gladde, voorgevormde pasvorm. Met deze lichtgewicht en slanke case van Caseology ben je er zeker van dat je Galaxy Note 5 bulk-free blijft en toch optimale beveiliging geniet. De Envoy is de perfecte aanvulling op je Galaxy Note 5 en biedt de nodige bescherming voor de kwetsbare camera van de Galaxy Note 5. De buitenste randen zijn versterkt met een harde bumper van polycarbonaat met een gladde finish. Dit staat in mooi contrast met de getextureerde kern van de case en biedt zo een stijlvolle totaal plaatje.

  Caseology Envoy Series Galaxy Note 5 Case - Koolstofvezel Zwart
   
  Tastbare knoppen
  Omdat tastbare en vloeiende knoppen inbegrepen zijn in het ontwerp van deze case kun je er zeker van zijn dat de optimale bescherming van je telefoon dagelijks gebruik niet in de weg zal staan. Deze tastbare bedekking beschermt de kwetsbare knoppen op de zijkant van je telefoon tegen schade.

  Caseology Envoy Series Galaxy Note 5 Case - Koolstofvezel Zwart
   
  Makkelijke toegang tot alle poorten, besturingselementen & aansluitingen
  De case heeft uitsparingen voor de poorten en en aansluitingen van de Galaxy Note 5, waaronder de dock connector, stylus, functietoetsen en cameras.

  Samsung: Galaxy Note 5


  Mobiele telefoon accessoires