store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Spigen Ultra Hybrid Case voor iPhone SE - Grijs

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
Bescherm de achterkant en zijkanten van je iPhone SE zonder dat er veel bulk aan je toestel wordt gevoegd met deze ultra slanke Hybrid case van Spigen.
(9)
Prijs 4,99€

Originele prijs 23,99€ | 79% OFF

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Bescherm de achterkant en zijkanten van je iPhone SE zonder dat er veel bulk aan je toestel wordt gevoegd met deze ultra slanke Hybrid case van Spigen.
 4.6 sterren van 9 Klanten

Toon 1- 9 van 9reviews

Prima hoesje voor iPhone 5/5S/SE
Bij mobilefun toch nog een prima hoesje gevonden voor mijn (al wat oudere) iPhone SE. De "Spigen Ultra Hybrid Case" past als gegoten - is behoorlijk stevig, stootvast en dun. Je iPhone blijft slank. Prijs/kwaliteit is prima en de levering via gewone post verliep probleemloos dus ... tevreden klant.
Loading

Moment...

Sluiten
Alles