Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar iPhone 8 / 7 Screen Protector 2-in-1 Pack


Olixar iPhone 7 Screen Protector 2-in-1 Pack

Olixar

Product referentie: 60508

Houdt het scherm van je iPhone 7 in onberispelijke staat met deze Olixar krasbestendige screen protector 2-in-1 verpakking.
Waarom kopen?

 • Voorkomt krassen aan het scherm en andere schade
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Kristalheldere onzichtbare bescherming
 • Wordt geleverd met 2 screen protectors voor tweemaal de bescherming


 • Aanvullende informatie

  Voorkomt krassen aan het scherm en andere schade
  De Olixar reeks van screen protectors zijn ontworpen om je scherm helder te houden van krassen en schrammen die je zichtbaarheid zou kunnen belemmeren. Door het creëren van een sterke barrière tussen het scherm en de wereld, zal de schade opgenomen worden door de screenprotector en niet de telefoon, zo houdt het je apparaat zo goed als nieuw.

  Eenvoudig aan te brengen
  Olixar screenprotectors zijn makkelijk aan te brengen, aangezien ze op maat zijn gemaakt voor elk toestel. Maak het scherm schoon met het bijgeleverde microvezel doekje, plaats je screenprotector op je telefoon en gebruik je applicatiekaart om eventuele luchtbellen glad te strijken. Eenmaal bevestigd is de screenprotector praktisch onzichtbaar.

  Kristalheldere onzichtbare bescherming
  Hoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen, is het ook essentieel dat de bescherming het gebruik van je smartphone niet hindert door vertroebeling van het scherm of vermindering van de gevoeligheid van het touchscreen. Olixar screenprotectors zijn speciaal gemaakt om optimale helderheid te verschaffen, terwijl ze ook dun genoeg zijn om je touchscreen in perfecte staat te houden. Eenmaal bevestigd merk je niet eens dat de Olixar screenprotector er zit. 

  Wordt geleverd met 2 screen protectors voor tweemaal de bescherming
  Olixar screen protectors zijn nu verkrijgbaar in verpakkingen van 2, dus je hebt 2 keer de bescherming voor je toestel. Je zult nooit meer een andere screen protector te hoeven kopen, de levensduur van je telefoon zal langer zijn met de Olixar 2-in-1 screen beschermer pak.

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires