Olixar FlexiShield LG V20 Gel Case - Zwart

Olixar

Product referentie: 60718

De FlexiShield van Olixar is op maat gemaakt voor de LG V20 en biedt een slanke pasvorm en duurzame bescherming tegen beschadiging. De FlexiShield zorgt er voor dat je telefoon er te allen tijden geweldig uit ziet.
Aanvullende informatie

Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
Elk FlexiShield case is gemaakt van een speciaal sterke en duurzame gel materiaal, waardoor het net zo  flexibel is als siliconen en sterker dan een kristallen case die je voorziet van een langdurige bescherming voor je toestel.

Olixar FlexiShield LG V20 Gel Case - Zwart

Het gebruikte materiaal heeft een non-slip laag voor extra houvast
Het unieke gel materiaal van de case heeft een non-slip laag die je telefoon extra houvast geeft en zo de kans op vallen verlaagd. De case is zo professioneel genoeg voor op het werk maar sportief genoeg om tegen een stootje te kunnen.

Olixar FlexiShield LG V20 Gel Case - Zwart
 
Slank passend ontwerp voegt geen extra bulk toe en past perfect in je zak
De FlexiShield is ontworpen om zowel slank als lichtgewicht en sterk te zijn - zo ben je er van verzekerd dat deze case vrijwel geen extra bulk zal toevoegen aan je LG V20 waardoor het nog steeds makkelijk in je zak of tas zal passen zonder enige ongemak.

Olixar FlexiShield LG V20 Gel Case - Zwart
 
Verhoogde bezel beschermt het scherm van je LG V20 tegen krassen en stof
Deze case heeft een verhoogde bezel dat het scherm van je LG V20 beschermd, het  voorkomt  dat het in contact komt met een vlak oppervlak wanneer je de telefoon met het gezicht naar beneden toe plaats. Dit voorkomt dat je scherm ongewenste krassen en vuil op loopt.

Olixar FlexiShield LG V20 Gel Case - Zwart
 
Uitsparingen voor alle functies en poorten van de LG V20 zodat je nooit de case hoeft te verwijderen
Elke Olixar FlexiShield is speciaal ontworpen voor de LG V20 en is gekenmert door uitsparingen voor alle poorten en functies zoals de achter camera.

LG: V20


Mobiele telefoon accessoires