Zizo Bolt Series iPhone 7 Tough Case & Belt Clip - Rood / Zwart

Zizo

Artikelnummer: BOLT-IPH7-RDBK

Product referentie: 60995

Rust je Apple iPhone 7 uit met bescherming van militaire kwaliteit en geweldige functionaliteit met de ultrarobuuste Bolt case van Zizo. Compleet met een handige belt clip en ingebouwde kickstand.
Aanvullende informatie

Sterke, duurzame all round bescherming voor je iPhone 7 
Gekenmerkt door een robuust ontwerp bestaande uit meerdere lagen biedt de Bolt Series van Zizo extreme bescherming voor je Apple iPhone 7. Deze slijtvaste beschermende hoes beschermt je iPhone 7 tegen alle perikelen van het dagelijks leven en houd deze zelfs veilig in de meest extreme omstandigheden.

   Zizo Bolt Series iPhone 7 Tough Case & Belt Clip - Red / Black

Screen protector van 9H gehard glas inbegrepen

De Bolt Series biedt een complete all round bescherming voor je telefoon en word geleverd met een premium high-definition glazen screen protector. Deze 9H beoordeelde gehard glazen screen protector zorgt ervoor dat het scherm van je iPhone 7 in een perfecte staat blijft en beschermt deze door krassen en breuken te voorkomen.
 

Stijlvolle militaire look
De gestroomlijnde militaire styling en slanke constructie van de Bolt Series hoezen past perfect bij het prachtige ontwerp van de iPhone 7. Door het gebruik van twee materialen in het ontwerp, het geperforeerde achterpaneel en de zichtbare schroeven ziet de Bolt Series er precies zo uit als je zou verwachten van een case van dit kaliber.

   Zizo Bolt Series iPhone 7 Tough Case & Belt Clip - Red / Black
 
Ingebouwde kickstand.
Achterop de case zit een super handige ingebouwde kickstand. Deze kun je helemaal wegvouwen wanneer je het niet nodig hebt maar kan op elk gewenst moment uigeklapt worden zodat je altijd en overal gemakkelijk media kan bekijken.

   Zizo Bolt Series iPhone 7 Tough Case & Belt Clip - Red / Black
 
Heavy-duty belt clip met 360 graden rotatie
Deze case is ook nog eens extra handig dankzij de inbegrepen belt clip met 360 graden rotatie. De bevestigbare belt clip kan in luttele seconden vastgemaakt worden om zo je handen vrijheid te geven tijdens je dagelijkse activiteiten.
 
Draagkoord van 40cm bijgeleverd
De hoes word geleverd met een 40cm lange draagkoord die gemakkelijk aan de Zizo case bevestigt kan worden voor de ultieme hands-free ervaring.
 
Toegang tot alle poorten en functies
Dankzij de volledige toegang tot de poorten en functies van de Apple iPhone 7 kun je met de Bolt Series Tough Case nog steeds je telefoon als gewoon gebruiken maar wel met de gemoedsrust dat je telefoon ultieme bescherming geniet.

Apple: iPhone 7, iPhone 8


Mobiele telefoon accessoires