Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Ghostek Atomic 3.0 iPhone 7 Waterproof Tough Case - Pink


Ghostek Atomic 3.0 iPhone 7 Waterproof Tough Case - Roze

GHOSTEK

Artikelnummer: GHOCAS508

Product referentie: 61134

Omsluit je iPhone 7 met de meest extreme en duurzame bescherming beschikbaar! De gouden en doorzichtige Ghostek Atomic 3.0 is compleet waterdicht en biedt robuste val bescherming met zijn HD krasbestendige screen protector.
Aanvullende informatie

Waterdicht, stofdicht, vuil en schok bestendig
Met de Atomic 3.0 case heb je één van de sterkste beschermende cases voor je iPhone 7 en is deze veilig voor elk voorstelbaar element. Omdat de Ghostek Atomic 3.0 compleet waterdicht is tot 1 meter diepte voor wel 10 minuten hoef je niet bang te zijn dat je telefoon nat wordt. Vechtend tegen alle elementen is de Atomic case van Ghostek daadwerkelijk klaar voor avontuur en is het de perfecte case voor iedere openluchtenthousiast en iedereen die zijn kostbare iPhone 7 wil beschermen tegen de ontberingen van het dagelijks leven.

Complete allround waterdichte bescherming voor je iPhone 7
De Atomic 3.0 waterproof tough case van Ghostek wikkelt zich van top tot teen om je iPhone 7 om deze te beveiligen in en uit water. De case heeft een sterk ontwerp van drie lagen gecombineerd met een ingebouwde screen protector en biedt hiermee fantastische weerstand en sublieme stijl.

Ghostek Atomic 3.0 iPhone 7 Waterproof Tough Case - Roze

Full body bescherming
De Atomic 3.0 waterproof case beschermt je iPhone 7 en gaat perfect samen met de slanke esthetiek van de telefoon. Met drie lagen aan bescherming is the Atomic case de perfecte accessoire voor je smartphone en laat het deze lijken en voelen zoals de farbikant bedoeld heeft en biedt tegelijkertijd sterke, robuuste, full-body bescherming.

Ingebouwde HD screen protector
Om de full-body bescherming compleet te maken heeft de case een ingebouwde HD screen protector. Deze krasbestendige screen protector is heel gevoelig maar biedt toch net dat beetje extra bescherming.

Slank en strak ontwerp
Dankzij Ghostek hoef je niet langer een compromis te sluiten tussen een beschermende case of een slanke case. Met de Atomic 3.0 kun je beide combineren dankzij de doorzichtige achterkant van de case wat perfect samengaat met de dunne lagen. Hierdoor heb je een case die er fantastisch uitziet en toch allround bescherming geeft.
Apple: iPhone 7

Gerelateerde producten


Mobiele telefoon accessoires