VRS Design Crystal Bumper LG V20 Case - Donker Zilver

VRS Design

Artikelnummer: 904752

Product referentie: 61419

Bescherm je LG V20 met deze precies ontworpen behuizing van VRS Design. Gemaakt met een stevige, maar minimalistisch ontwerp, deze doorzichtige case biedt bescherming voor je telefoon terwijl het de schoonheid van je toestel laat zien.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Stevige terwijl het de schoonheid van je toestel laat zien
 • Nauwsluitend voor optimaal comfort en een goede greep
 • Volledige toegang tot alle poorten en knoppen
 • Speciaal ontworpen voor de LG V20


 • Aanvullende informatie

  Stevige terwijl het de schoonheid van je toestel laat zien
  Bescherm je telefoon tegen krassen en stoten met de VRS Design Crystal Bumper Series Case voor de LG V20. Met een materiaal dat stevig genoeg is om je toestel te beschermen, maar de schoonheid van je LG V20 van binnen laat zien met zijn doorzichtige ontwerp.

  Nauwsluitend voor optimaal comfort en een goede greep
  Ontworpen met zowel de vorm en functie in het achterhoofd, zal deze relatief slanke case je voorzien van de bescherming die je nodig hebt, zonder toevoeging van onnodige extra bulk.

  VRS Design Crystal Bumper LG V20 Case - Donker ZilverVRS Design Crystal Bumper LG V20 Case - Donker Zilver

  Volledige toegang tot alle poorten en knoppen
  Deze case biedt ultieme bescherming tegen krassen en stoten zonder dat de bruikbaarheid van je telefoon in gevaar komt. Alle knoppen, camera's, speakers, en poorten zijn toegankelijk zodat je je telefoon niet telkens uit de case hoeft te halen. De uitsparingen zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot alle functies en poorten terwijl het beschermd is.

  Speciaal ontworpen voor de LG V20
  Ontworpen met de telefoon in het achterhoofd, zal deze case je toestel complimenteren. Je toestel ziet er dus net zo goed uit met de case als zonder.
  LG: V20


  Mobiele telefoon accessoires