Officiële LG V20 QuickCover Folio Case - Zilver

LG

Artikelnummer: CFV-260.ACUSSV

Product referentie: 61743

De LG V20 QuickCover Folio case in zilver biedt uitstekende bescherming en optimale functionaliteit met een stijlvol uiterlijk. De case wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om te telefoneren zonder de case te openen.
Waarom kopen?

 • Oproepen beantwoorden zonder dat je de case hoeft te openen
 • Sleep / Wake functionaliteit om batterijduur te verlengen
 • Biedt bescherming zonder de extra toegevoegde bulk
 • Duurzame constructie voor uitstekende bescherming
 • Officiële LG accessoire voor de LG G5


 • Aanvullende informatie

  Oproepen beantwoorden zonder dat je de case hoeft te openen 
  De officiële Quick Cover case zorgt ervoor dat je snel inkomende gesprekken kan beantwoorden, SMS berichtjes kan versturen zonder dat je de case hoeft te openen. Je hoeft simpelweg te 'swipen' op de semitransparante voorkant en het telefoontje wordt beantwoordt.

     Official LG V20 QuickCover Folio Case - Silver   Official LG V20 QuickCover Folio Case - Silver

  Sleep / Wake functionaliteit om batterijduur te verlengen
  De QuickCover LG V20 case kan er voor zorgen dat je batterij langer mee gaat door onnodig verbruik te voorkomen. Wanneer je de cover sluit zal de V20 automatisch overschakelen naar slaapstand om zo het energieverbruik te verminderen. Zodra je de case opent zal de V20 weer ontwaken - zo simpel is het.

     
  Official LG V20 QuickCover Folio Case - Silver   Official LG V20 QuickCover Folio Case - Silver

  Biedt bescherming zonder de toegevoegde extra bulk 

  Bescherm de voorkant van je LG V20 tegen krassen, stoten en vallen met deze officiële Quick Cover case. Deze case zal je originele achterkant van je LG V20 vervangen waardoor er vrijwel geen extra bulk aan je toestel zal worden gevoegd. Omdat dit een flipcover is zal je scherm ook beschermd worden tegen invloeden van buitenaf hierdoor zal je scherm er langer nieuw en krasvrij uitzien. 

  Duurzame constructie voor uitstekende bescherming 
  Gemaakt van een hoge kwaliteit materialen, deze case zorgt er voor dat je LG V20 er langer nieuw uit blijft zien. De cover is afgewerkt met een speciale laag waardoor ook deze slijtage zal kunnen weerstaan. Hierdoor zal zowel je LG V20 als Quick Cover case er langer nieuw uitzien.

  Officiële LG accessoire gemaakt voor de LG V20 
  Dit is een officieel LG product gemaakt naar de hoogste normen en kwaliteit standaarden hierdoor heeft de case een perfecte pasvorm en kan je nog steeds gebruiken maken van alle functies en poorten van je LG V20 of dit nu de oplaadpoort is of de camera. Deze case zal je nooit meer hoeven te verwijderen. 

  LG: V20


  Mobiele telefoon accessoires