Officiële Star Wars Darth Vader Helm Bluetooth Speaker

Disney

Artikelnummer: acwdv001

Product referentie: 61864

Een gedetailleerde en bijna levensgrote helm van de legendarische dark lord van de Sith. Ervaar het genot en het plezier van fantastische audio via de Star Wars Darth Vader Bluetooth speaker. Met oplichtende ogen en geweldig geluid, "the force is strong with this one."

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Authentieke bijna levensgrote Darth Vader buste
 • "The force is strong with this one" — Oplichtende ogen en quote tijdens koppelen
 • Bluetooth en line-in connectiviteit om elk audio apparaat in het universum te koppelen
 • Aanraakgevoelige knoppen
 • Ingebouwde microfoon voor handsfree telefoneren
 • Ingebouwde oplaadbare batterij
 • Officiële Star Wars Disney merchandise


 • Aanvullende informatie

     Star Wars Millennium Falcon Bluetooth Speaker

  Authentieke bijna levensgrote Darth Vader buste
  Vanaf het moment dat deze schurk opdoemde in de rook op het witte doek en de getroffen rebellen verstikte en angst aanjaagde was het publiek in de ban van deze legendarische dark lord van de sith. Nu is Darth Vader er klaar voor om je luisterervaring weer terug op schema te brengen. Met verbazingwekkende sterke drivers en een sub woofer die de ruimte zal vullen met intergalactische audio. Ben je op zoek naar een speaker met genoeg volume voor een grote woonkamer, slaapkamer of een kantoor, dan is dit de speaker voor jou. Niet alleen is het geluid krachtig, goed gedefinieerd en helder, er zijn maar weinig bluetooth speakers die er zo cool uitzien als deze.

     Official Star Wars Darth Vader Head Bluetooth Speaker
   
  "The force is strong with this one" — Oplichtende ogen en quote tijdens koppelen
  Wat de Darth Vader Bluetooth Speaker zo tof maakt is dat de ogen oplichten tijdens het koppelen. De helm ziet er gaaf uit in het daglicht maar wacht maar tot je deze in het donker ziet. Wanneer de speaker gereed is om verbinding te maken zul je een iconische uitspraak horen en de ogen zullen na het koppelen oplichten.

     Official Star Wars Darth Vader Head Bluetooth Speaker
   
  Bluetooth en line-in connectiviteit om elk audio apparaat in het universum te koppelen
  Verbinding maken met de speaker is simpel omdat deze via Bluetooth werkt — verbinden gaat snel en makkelijk. Dankzij de Bluetooth ondersteuning kun je elk Bluetooth audio apparaat gebruiken met de speaker. Je hoeft deze alleen aan te zetten en via je Bluetooth apparaat de speaker te vinden. De speaker beschikt echter ook over een standaard 3.5mm audio-aansluiting om zo ook iPods, laptops en MP# spelers aan te sluiten die niet over Bluetooth beschikken.
   
  Aanraakgevoelige knoppen
  Alle knoppen aan de voorkant van de basis zijn aanraakgevoelig dus je hoeft deze niet in te drukken, houd simpelweg je vinger over de gekozen optie en het zal reageren op je aanraking.

  Ingebouwde microfoon voor handsfree telefoneren
  De ingebouwde microfoon in de helm maken het gemakkelijk om handsfree te bellen. Met de multifunctionele knop kun je wisselen tussen audio afspelen en telefoontjes ontvangen. De microfoon is compatibel met Bluetooth telefoons, Facetime, Skype en andere apps (niet alle telefoons zullen ondersteuning bieden voor deze functies) — deze speaker is perfect voor telefonische vergaderingen of Skypen met familie. Als je de telefoon opneemt tijdens het luisteren van muziek dan zal deze pauzeren en weer verder spelen nadat je ophangt.

     Official Star Wars Darth Vader Head Bluetooth Speaker
   
  Ingebouwde oplaadbare batterij
  De oplaadbare 8.4v 2200mAh lithium batterij gaat 5 uur lang mee zonder tussentijds opladen. Opladen is makkelijk met de DC-adapter, of houdt de speaker aangesloten op het stopcontact.

  Officiële Star Wars Disney merchandise
  Er is zat onofficiële merchandise in omloop, vooral met iets zo iconisch als Star Wars. Bij deze speaker is hier geen sprake van. Dit is 100% officiële gelicentieerde merchandise van Disney. Dus als je iemand deze speaker cadeau wilt doen (en het is perfect als cadeau) dan kun je er zeker van zijn dat dit het echte werk is.

  Star Wars Millennium Falcon Bluetooth Speaker  Mobiele telefoon accessoires