Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Wireless 10 LED PIR Motion / Light Sensor Strip Light


Olixar Wireless 10 LED PIR-sensorstriplamp

Olixar

Artikelnummer: ADVAPL-BLK

Product referentie: 64500

Breng licht naar de donkerste hoeken van elke kamer, hal, kledingkast of kast met deze strook van 10 bewegingsgevoelige superheldere LED-lampen van Olixar. Klein, lichtgewicht, gemakkelijk te monteren en perfect voor elke plek die moet worden verlicht.
Waarom kopen?

 • Bewegingsgevoelig licht voor elk donker gebied
 • Passieve infraroodsensor detecteert voortdurend en efficiënt beweging
 • Veelzijdig en handig voor talloze mogelijke toepassingen
 • Volledig draadloos zonder kabels te trekken
 • Energiezuinig - 20.000 activeringen van één set batterijen
 • Eenvoudige montagemogelijkheid voor overal in huis of op uw werkplek
 • Compact, lichtgewicht ontwerp met een onopvallende bouw


 • Aanvullende informatie

  Bewegingsgevoelig licht voor elk donker gebied
  Wil je wat licht geven aan een donkere omgeving, maar wil je niet het hele gezin wekken met je oogverblindende kamerverlichting? Installeer een van deze eenvoudig in elke la, kast, kast of zelfs in de donkere hoek van een kamer. Ingebouwde PIR-bewegingssensortechnologie zorgt ervoor dat het licht telkens wanneer u in de buurt komt, wordt geactiveerd, dus u hoeft niet eens op een enkele schakelaar te drukken.
   
  Passieve infraroodsensor detecteert voortdurend en efficiënt beweging
  Nu hoef je je nooit zorgen te maken of je bent vergeten het licht uit te schakelen. De bewegingssensorstrip van Olixar is voorzien van een passieve infraroodsensor, die constant naar beweging zoekt. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, gaat het licht onmiddellijk aan en blijft het gedurende 20 seconden branden, waarna het gaat knipperen zodra die periode is verstreken.
   
  De bewegingssensor gebruikt bijna geen batterijvermogen - dit is een efficiënte en handige verlichtingsoplossing.
   
  Veelzijdig en handig voor talloze mogelijke toepassingen
  Er zijn zoveel situaties waarin dit licht van pas kan komen. Noodzaak om een ​​verloren shirt te vinden aan de achterkant van een donkere en overvolle lade? Heb je je autosleutels onder het bed verloren? Lam pas auto op het knipperen aan en heeft een compacte, handige oplossing nodig? De laatste hand leggen aan je haar of outfit voor een spiegel voordat je weggaat? Dit zijn allemaal situaties waarin de Olixar 10 LED Motion Sensor Strip Light een redder in nood zou kunnen zijn en u hoeft zelfs geen enkele knop aan te raken.
   
  Volledig draadloos zonder kabels te trekken
  Het bewegingssensorlampje van Olixar is volledig afhankelijk van batterijen, dus u hoeft geen reserve-stopcontact te vinden of een vervelende verlengkabel naar uw gewenste plek te leiden. Ga gewoon waar het licht is geïnstalleerd en de ingenieuze sensortechnologie doet de rest.
   
  Energiezuinig - 20.000 activeringen van één set batterijen
  Door slechts 4x AAA-batterijen te gebruiken, kunt u deze lichtstrip maar liefst 20.000 keer activeren - dit geeft u een aanzienlijke hoeveelheid tijd voordat u de stroombron moet vervangen. Wanneer u dat echter doet, hoeft u alleen nog 4 AAA-batterijen te plaatsen en begint u opnieuw aan het begin van nog eens 20.000 cycli. Elke cyclus duurt 20 seconden - meer dan genoeg tijd om te vinden wat je nodig hebt of om dat ongrijpbare kledingstuk of oplader te pakken.
   
  Eenvoudige montagemogelijkheid voor overal in huis of op uw werkplek
  Met de 10-led bewegingssensorlamp van Olixar, kunt u kiezen waar u meer verlichting wilt, dankzij een eenvoudige montageoplossing. Geen gereedschapskist nodig, zoek gewoon een mooi, plat, klein oppervlak en schil de 3M-kleefsticker op de montageplaat en plak deze vervolgens op. Zorg ervoor dat hij niet in de buurt van een grote warmtebron staat en verwijder stof voordat hij wordt aangebracht. Zodra de steunplaat is geplakt, kunt u uw lichtstrip erop laten lopen via een sterke magnetische greep. Dit betekent ook dat je het licht kunt verwijderen wanneer je het wilt en het als een fakkel kunt gebruiken. Zelfs de meest ongemakkelijke hoekjes en gaatjes zullen perfect worden bediend door dit licht. Dit is vooral handig in kleine kasten en laden, of de diepste uitsparingen van een kledingkast, kofferbak of wat je maar kunt bedenken.
   
  Compact, lichtgewicht ontwerp met een onopvallende bouw
  Dit handige lampje is gebouwd met gemak in gedachten. Een ultracompacte afmeting van 190 x 30 x 15 mm vormt een aanvulling op een slanke, onopvallende constructie om ervoor te zorgen dat overal waar uw striplamp terechtkomt, u het nauwelijks merkt - u bent vrij om te doen wat u moet doen en uw bewegingssensorstrip zal niet in de weg staan.
   
  Let op: batterijen niet inbegrepen.
   
  Technische specificaties
  Kleurtemperatuur: Koelwit
  Levensduur (uren): 20.000
  Energiebeoordeling: A ++
  Afmetingen: 190 x 30 x 15 mm


  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires