Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Hottea USB Powered Cup / Mug Warmer


AANBIEDING - Beperkte voorraad

Hottea USB Powered Cup / Mok Warmer

Mobile Fun

Product referentie: 64511

Laat een warme drank nooit meer koud worden met de Hottea USB beker en mokverwarming. De Hottea werkt perfect met computers, laptops en Macs en houdt je drankje zachtjes op de perfecte temperatuur zodat je weet dat je altijd een warme drank bij de hand hebt.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Houdt je warme dranken langer warm
 • Perfect voor thee en koffie
 • Snelle en eenvoudige installatie
 • Stijlvol en compact, perfect voor onderweg of thuis
 • Aan / uit knop faciliteit


 • Aanvullende informatie

  Houdt je warme dranken langer warm
  Ooit zo hard gewerkt dat je bent vergeten je warme kop of thee of koffie te drinken en je hebt dan een koud, ondrinkbaar drankje achtergelaten? Hoe irritant is dat? En nu moet je gaan en nog eens 10 minuten verspillen om er nog een te maken, en hetzelfde zou ook weer kunnen gebeuren, toch? Welnu, de Hottea USB powered Cup Warmer lost dit probleem op door je beker of mok zachtjes te verwarmen en warm te houden, wat betekent dat zelfs aan het einde van het werken of gamen je altijd een lekker warm drankje hebt.
   
  Dus houd je thee, koffie, soep of wat dan ook, je warme drank naar keuze is langer warm met de Hottea.
   
  Snelle en eenvoudige installatie
   Het gebruik van de Hottea kan niet eenvoudiger en u hebt alleen een vrije USB-poort nodig. Er zijn geen stuurprogramma's of software, sluit deze eenvoudig aan op een beschikbare USB-poort en binnen enkele seconden is de temperatuur bereikt via de metalen kookplaat. Pas op dat u de plaat gedurende enige tijd niet aanraakt, omdat het behoorlijk warm kan worden.
   
  Stijlvol en compact, perfect voor onderweg of thuis
  Moderne stijl zonder franjes, die er uitziet naast elke pc of op elke werkplek, de Hottea USB Cup Warmer ziet er fantastisch uit op elk bureau in elke omgeving en nog beter, dankzij het ongelooflijk draagbare ontwerp kun je hem meenemen van van bureau tot bureau. Je hebt niet eens een bureau in alle eerlijkheid nodig, je zou een Hottea naast je stoel in de lounge kunnen hebben en het zal net zo goed werken. Het enige dat u nodig hebt, is toegang tot een USB-poort en een meter afstand (de kabel is 1,2 m) naar de gewenste locatie. Dat kan een pc of een oplader of een USB-hub zijn.
   
  Aan / uit knop faciliteit
  Met de aan / uit-knop aan de zijkant van de Hottea kunt u de stroom eenvoudig regelen zonder te rommelen met draden onder uw bureau. We raden aan dat u het uitschakelt wanneer u het niet gebruikt. Ten eerste omdat het gebruik van kracht en het verspillen van tat geld en het milieu kost, en ten tweede omdat zeer jonge kinderen het kunnen aanraken. Zorg er ook voor dat u de USB-kabel loskoppelt voordat u de plaat reinigt.
   
  Een opmerking over compatibiliteit en gebruik
  Ten eerste heeft de Hottea een ronde uitsparing voor bekers en bekers met een maximale diameter van 75 mm aan de onderkant. Ten tweede kunnen betere resultaten worden bereikt door het gebruik van metalen koffiebekers en dergelijke, maar het is niet essentieel. Het vermogen is 2,5 W @ 5V DC. De stroom zal worden verminderd bij het delen met andere apparaten, dus probeer waar mogelijk een speciale USB-poort voor de Hottea te bieden. Nogmaals, het is een goede gewoonte om de stroom uit te schakelen wanneer deze niet in gebruik is.


  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires