Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Acardion Aluminium RFID Blocking Armoured Wallet Case - Silver


Acardion Aluminium portemonnee en pasjeshouder met RFID bescherming

Acardion

Product referentie: 64512

Maak kennis met Acardion. Gebouwd als een tank en toch klein en licht, met kaartsleuven en ruimte voor al je geld, evenals RFID-bescherming om je te beschermen tegen draadloze kaartfraude, dit is perfect op reis of als alledaagse oplossing om al je waardevolle spullen veilig te vervoeren.
Waarom kopen?

 • Stijlvolle, functionele en super beveiligde pasjeshouder voor dagelijks gebruik
 • RFID draadloze fraudebescherming
 • Accordeon stijl ontwerp
 • Slagvaste en weerbestendige aluminium behuizing
 • Lichtgewicht en compact


 • Aanvullende informatie

  Stijlvolle, functionele en super beveiligde pasjeshouder voor dagelijks gebruik

  Deze gladde, slanke gepantserde pasjeshouder is perfect voor het opbergen van pinpassen, creditcards en nog veel meer. Door de combinatie van bruikbaarheid en RFID-fraudebescherming combineert dezepasjeshouder moeiteloos stijl, nut en veiligheid. Bewaar je meest belangrijke kaarten (deze kan tot 10 gemakkelijk opslaan – en veel meer als je de vakken volledig benut), evenals sleutels, contant geld, documenten en alles wat je nodig hebt om licht te reizen, alles in een veilige plaats. Acardion maakt het gemakkelijk met openen met slechts één druk op de knop.

   

  RFID draadloze fraudebescherming

  RFID-fraude (radiofrequentie-identificatie) of draadloze identiteitsdiefstal komt helaas steeds vaker voor. In wezen is het met bepaalde technologie mogelijk voor criminelen om je creditcard- of betaalkaartinformatie te stelen door bepaalde scanners te gebruiken, zonder een hand op de kaart zelf te leggen. Maak je geen zorgen - Acardion beschikt over geïntegreerde RFID-technologie voor fraudepreventie waardoor de scanners geen toegang hebben tot de chips in de kaarten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je geen risico loopt op draadloze fraude terwijl je kaarten veilig in je pasjeshouder zitten.

   

  Accordeon stijl ontwerp

  Als het gaat om snelle en uitgebreide toegang tot je waardevolle spullen, is er geen betere oplossing dan een accordeonontwerp. Hoewel je er misschien geen fatsoenlijk deuntje uit kunt krijgen, kun je de inhoud van de Acardion snel bekijken en in seconden selecteren, gewoon door de hoes breder te openen. Als je klaar bent, sluit je het gewoon weer en vouwt alles gemakkelijk plat. Perfect.

   

  Slagvaste en weerbestendige aluminium behuizing

  Acardion is perfect voor dagelijks gebruik, vooral tijdens je reizen. Door de aluminium behuizing, absorbeert het niet alleen de mogelijke klappen die het verwerken krijg, het houdt het ook licht. Als het goed gesloten is, is de behuizing waterdicht en zal het zeker bestand zijn tegen waar de natuur het ook aan bloot stelt. Licht kunnen reizen en al je kaarten, ID en geld veilig kunnen bewaren maakt Acardion ook het perfecte reisaccessoire, dus verlaat je huis niet zonder deze pasjeshouder.

   

  Lichtgewicht en compact

  Acardion is niet zwaarder of groter dan nodig is. Dat wil zeggen, het is niet erg groot en zeker niet erg zwaar, vooral als je bedenkt hoeveel stoten het kan weerstaan. Je kunt Acardion in je tas, jeans of jaszak laten glijden, wat het erg draagbaar maakt.  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires