store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Whitestone Dome Glass Galaxy Note 8 Full Cover Screenprotector

Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop
De Dome Glass Samsung Galaxy Note 8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.
(308)
Prijs 53,99€
Stopgezet  -niet beschikbaar voor aankoop Het spijt ons, maar dit artikel is niet langer beschikbaar voor verkoop. Zorg ervoor dat u ons indrukwekkende assortiment op Mobile Fun kunt verkennen om een alternatief te vinden dat aan uw behoeften voldoet. U kunt ook voor hulp contact opnemen met onze klantenservice.

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

currency-eur BTW inbegrepen voor bestellingen tot €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 24,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
De Dome Glass Samsung Galaxy Note 8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.
 4.6 sterren van 308 Klanten

Toon 1- 10 van 307reviews

prima produkt en redelijk snelle levering
of het bestelde product op voorraad is
Parfait
Ravie de ce produit que je connaissais déjà. De plus je n'avais pas reçu ma première commande et le service client a été hyper réactif. J'ai reçu un nouvel envoi très rapidement.
Werkt super, je merkt haast niet dat er een screenprotector op zit.
Het is alleen jammer dat er na verloop van tijd lucht bubbeltjes bovenin komen te zitten, dit valt verder niet echt op.
dome glass
perfect past op mijn toestel
Perfect
Top product.
Duur maar GOED!!!
Lang getwijfeld gezien de erg hoge prijs, maar...............het is zijn geld dubbel en dwars waard.
Op YouTube vele filmpjes gekeken, van zowel mislukte als gelukte pogingen.

De set is wel een nieuwere versie van de versie die je op veel fimpjes ziet.
Er zitten "sponsjes" voor aan de zijkanten en een sticker voor over de speaker.

Als je de handleiding volgt en je neemt de tijd, dan is er weinig moeilijks aan.
Je moet er zeker niet aan beginnen, als je gehaast bent.

Het system is goed uitgedacht en het scherm zit er perfect op, zonder 1 enkele luchtbel.
Ik heb het wel 24 uur laten drogen, dit omdat er op Internet enkele mensen waren die aangaven dat het scherm verschoven was.. Ik heb dit risico uit willen sluiten. Kan natuurlijk ook zijn dat zij dit niet goed hebben gedaan.

Als het mag, hier enkele voorbeelden:
https://www.youtube.com/watch?v=ou_0nOPA7C0
https://www.youtube.com/watch?v=9TxtGLBaSsI
Zeker aan te raden
WhiteStone DomeGlass werd mij op mijn verzoek om bescherming van het scherm van mijn Samsung Galacy Note 8 aangeraden door een medewerker van Vodafone.

Ik kan niet anders zeggen, écht geweldig en zijn wat hogere prijs zeker waard. Met de stap voor stap-handleiding op youtube is de schermbeveiliging goed te plaatsen. Geen verschil in touchgevoeligheid en product sluit mooi om de edges. Gaat prima samen met hoesjes en cases. Zeer tevreden!
Beste screenprotector voor de Note 8!
Dit is de beste screenprotector die op dit moment voor de Note 8 te verkrijgen is. De installatie lijkt erg moeilijk, maar met het nodige geduld en innerlijke rust is het prima te doen. Even goed instructiefilmpjes kijken en de tijd ervoor nemen.
Het vloeistof verspreidde erg vlot, echter wel sneller naar boven dan naar beneden. Voordat ook de onderkant bereikt was, was ik een paar minuten verder. De uiterste hoekjes aan de onderkant lijken op een haartje na niet helemaal bereikt te zijn, dit is misschien even oppassen met de case. Ik gebruik de Spigen Rugged Armor case en dit zit als gegoten. De curved edges zijn goed bedekt waardoor geen randje voelbaar is. Het enige wat me opvalt is dat, doordat de lijm erg snel naar boven ging, de uitsparing boven stof aantrekt door de lijmnaad. Dit zal er naar verloopt van tijd wel afslijten. Pen is net zo bruikbaar als voorheen en gevoeligheid is perfect. Vingerafdrukken veeg je er zo af. Ik kan met een veilig gevoel met de Note 8 over straat.
Topproduct
De beste screen protecter die ik tot nu toe heb gehad, hands down. Op mijn nieuwe Galaxy Note 8 kwamen vrij snel bij normaal gebruik lelijke krasjes op het scherm, beetje jammer dat nieuwe "betere" Gorilla Glass, dus ben ik naar screen protectors gaan kijken. Na twee te hebben gehad, deze gekocht en tot nu toe vind ik 'm het geld wel waard. De randjes zijn netjes en onopvallend, geen afgrijselijke lijmvlekken of zwarte strepen om die weg te moffelen. De reflectiviteit, helderheid en gevoeligheid zijn onveranderd, soms vergeet ik dat de protector erop zit. Daarnaast heeft de lijm/resin de krasjes voor 99% opgevuld! Op een paar diepere na is alles verdwenen en zelfs die diepere krassen zijn nu minimaal en onopvallend tenzij je weet waar je moet kijken. Beetje jammer dat er een sparing voor de front facing camera zit in de protector, maar dat is begrijpelijk i.v.m. de iris scanner. Ik heb er een snug bumper case bij en dat gaat prima. De installatie ging trouwens ook flekkenloos ;) Lijkt misschien eng, zo veel stappen, maar ging bij mij in 1x goed. Nu een maandje en een paar keer laten vallen later nog steeds 0 schade. Aanrader.
5*!
Beste screenprotector die er is voor de note 8. Dit toestel heeft de beste bescherming nodig, dat heb je met deze protector.
Toch nog goed gekomen
Alles is toch goed gekomen
En ik ben blij hoe het afgelopen is
Perfecte screenprotector
Eerder al 2 glazen screenprotector geprobeerd die de aanraakgevoeligheid behoorlijk verminderde.
Deze screenprotector past perfect en de aanraakgevoeligheid is nog even goed als gebruik zonder screenprotector, zelfs met UAG Monarch case.
Kortom, uitermate tevreden over deze screenprotector.
Glass Dome
Deze screenprotector is nogal bijzonder. Prachtig resultaat. Niet zo simpel te installeren, maar toch echt niet te moeilijk.
Erg duur voor een stukje glas, maar voor dit toestel wil je het beste.
Dé screen protector voor je Note 8!
Dit is de enigste screen protector op de markt die makkelijk te installeren is en daadwerkelijk een naadloze afwerking biedt.

Goede touch gevoeligheid, een fijne, niet rubberachtig aanvoelend oppervlak, geen regenboog-effect zit daadwerkelijk gefixeerd aan het scherm.

Let op: zoek een passende case i.c.m. deze screen protector. YouTube biedt advies.
Beste screen protectie ooit
Applicatie gaat heel makkelijk ook met de instructie video's resulteert is de beste screen protector ooit
Onmisbare bescherming
Ok had been developed bescherming nosing voor moon scheme. Ok had hiervoor wen anders bescherming gekocht master die liet los nadat ik mijn Otterbox Defender geplaatst had. Dan kocht ik bij Mobilefun developed glasbescherming,waar ik oprecht heel bij meeting ben.Men verliest niets aan schermgevoeligheid en men heeft wel degelijk bescherming over de randen heen maar note over de lenzen heen.Het kost iets meer dan een andere bescherming maar het is elke cent waard.Men moet wel goed de plaats instructie video goed bekijken en naar de letter opvolgen. Maar eenmaal geplaatst gaat u een onnavolgbare beschermde tijd tegemoet. Zeker doen, niet twijfelen!
Whitestone dome glass note 8
Whitestone dome glass de 1e dag op mijn note 8 geplaatst.
Na het goed bestuderen van het filmpje was het plaatsen een makkie.
Het glas is erg makkelijk te plaatsen en zit er 100% recht en gecentreerd op. Ook zijn er geen luchtbelletjes te vinden.
Het glas heeft na 3 weken nog geen microkrasje terwijl mijn telefoon er aardig van langs krijgt door mijn werk.

De 1e val van de note 8 is inmiddels ook een feit. En er zit een klein putje in de hoek van het beschermglas, daarmee heb ik de 1e beschadiging van mijn note al voorkomen.
Top product.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles