Verenigde Staten Shopping from United States?


Whitestone Dome Glass Galaxy Note 8 Full Cover Screenprotector

Whitestone

Artikelnummer: Dome Glass Note 8

Product referentie: 64792

De Dome Glass Samsung Galaxy Note 8 screenprotector van Whitestone gebruikt een gepatenteerde UV-lijm installatie om een totale en perfecte pasvorm te garanderen. Met een hardheid van 9H geniet je van complete bescherming en 100% behoud van de aanrakingsgevoeligheid.

"Duur maar GOED!!!"
"Zeker aan te raden"
"Beste screenprotector voor de Note 8!"
Meest behulpzame reviews

Frans
Unknown

Samsung Galaxy Note 8
30 januari 2018
Duur maar GOED!!!
Lang getwijfeld gezien de erg hoge prijs, maar...............het is zijn geld dubbel en dwars waard. Op YouTube vele filmpjes gekeken, van zowel mislukte als gelukte pogingen. De set is wel een nieuwere versie van de versie die je op veel fimpjes ziet. Er zitten "sponsjes" voor aan de zijkanten en een sticker voor over de speaker. Als je de handleiding volgt en je neemt de tijd, dan is er weinig moeilijks aan. Je moet er zeker niet aan beginnen, als je gehaast bent. Het system is goed uitgedacht en het scherm zit er perfect op, zonder 1 enkele luchtbel. Ik heb het wel 24 uur laten drogen, dit omdat er op Internet enkele mensen waren die aangaven dat het scherm verschoven was.. Ik heb dit risico uit willen sluiten. Kan natuurlijk ook zijn dat zij dit niet goed hebben gedaan. Als het mag, hier enkele voorbeelden: https://www.youtube.com/watch?v=ou_0nOPA7C0 https://www.youtube.com/watch?v=9TxtGLBaSsI

BSvld
Vlaardingen

Samsung Galaxy Note 8
24 januari 2018
Zeker aan te raden
WhiteStone DomeGlass werd mij op mijn verzoek om bescherming van het scherm van mijn Samsung Galacy Note 8 aangeraden door een medewerker van Vodafone. Ik kan niet anders zeggen, écht geweldig en zijn wat hogere prijs zeker waard. Met de stap voor stap-handleiding op youtube is de schermbeveiliging goed te plaatsen. Geen verschil in touchgevoeligheid en product sluit mooi om de edges. Gaat prima samen met hoesjes en cases. Zeer tevreden!

Marc
Breda

Samsung Galaxy Note 8
22 januari 2018
Beste screenprotector voor de Note 8!
Dit is de beste screenprotector die op dit moment voor de Note 8 te verkrijgen is. De installatie lijkt erg moeilijk, maar met het nodige geduld en innerlijke rust is het prima te doen. Even goed instructiefilmpjes kijken en de tijd ervoor nemen. Het vloeistof verspreidde erg vlot, echter wel sneller naar boven dan naar beneden. Voordat ook de onderkant bereikt was, was ik een paar minuten verder. De uiterste hoekjes aan de onderkant lijken op een haartje na niet helemaal bereikt te zijn, dit is misschien even oppassen met de case. Ik gebruik de Spigen Rugged Armor case en dit zit als gegoten. De curved edges zijn goed bedekt waardoor geen randje voelbaar is. Het enige wat me opvalt is dat, doordat de lijm erg snel naar boven ging, de uitsparing boven stof aantrekt door de lijmnaad. Dit zal er naar verloopt van tijd wel afslijten. Pen is net zo bruikbaar als voorheen en gevoeligheid is perfect. Vingerafdrukken veeg je er zo af. Ik kan met een veilig gevoel met de Note 8 over straat.

81 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Dome Glass constructie bedekt het totale display
 • Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming
 • 9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid
 • Kan aangebracht worden op een gebroken scherm
 • Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken
 • Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid
 • Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen


 • Aanvullende informatie

  Let op: Wij raden aan om eerst de installatie video te bekijken voordat je de screenprotector aan brengt, je vindt deze hierboven terug.

  Dome Glass constructie bedekt het totale display

  De Dome Glass screenprotector bedekt het totale display van de Samsung Galaxy Note 8. Zo weet je zeker dat je scherm aan alle kanten beschermd blijft.

  Whitestone Dome Glass Galaxy Note 8 Full Cover Screen Protector

  Complete hechting en installatie met ultraviolet licht garandeert totale bescherming

  Deze ultradunne, nauwsluitende screenprotector van Whitestone gebruikt een ingenieuze installate methode met gebruik van een schoon lijmmiddel en ultraviolet licht "harden" om deze vast te maken. Gebruik de makkelijk te volgen video op deze pagina voor stapsgewijze uitleg over het installeren van deze screenprotector. Zo heb je in een oogwenk veerkrachtige bescherming voor elke millimeter van je scherm.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  9H hardheid voor superieure kars- en schokbestendigheid

  Je telefoon krijgt nogal wat te verduren elke dag - zelfs als je alle voorzorgen neemt kun je nog het scherm krassen met bijvoorbeeld de sleutels in je zak. Deze screenprotector is gemaakt van 9H gehard glas en is daarom bestendig tegen alles wat het leven kan brengen.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  Kan aangebracht worden op een gebroken scherm

  Als je scherm al gebroken is dan zou je misschien denken dat een screenprotector geen zin meer heeft - maar het repareren van een scherm kan nogal wat kosten en je wilt verdere schade natuurlijk voorkomen. Dankzij het UV "hardings" proces en het gebruikte lijmmiddel kun je de Dome Glass ook aanbrengen op beschadigde of gebroken schermen. Zo voorkom je verdere schade en krassen.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  Oleofobische oppervlakbekleding weerstaat vingerafdrukken

  Dankzij het Oleofobische oppervlak van de screenprotector zul je minder last hebben van vingerafdrukken op het scherm.

  Perfect behoud van de aanrakingsgevoeligheid

  Deze screenprotector sluit zo goed aan dat je niet eens zal merken dat het op je telefoon zit. Met de Dome Glass op het scherm hoef je je geen zorgen te maken over verminderde gevoeligheid van het scherm. Zo kun je blijven typen, praten en verder je telefoon gebruik zoals altijd.

  Whitestone Dome Glass Samsung Galaxy S8 Full Cover Screen Protector

  Vermindert blauw licht met 25% om je ogen te beschermen

  Met Dome Glass geniet niet alleen je scherm van extra bescherming. Ook je ogen zullen je dankbaar zijn omdat de Dome Glass 25% van schadelijk blauw licht filtert. Zo snaap je slacht beter en houd je je zicht gezond.


  Samsung: Galaxy Note 8

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires