Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
aircharge MFi Qi iPhone 7 Wireless Charging Case - Black


aircharge MFi Qi iPhone 7 Draadloze Laadcase - Zwart

aircharge

Artikelnummer: AIR0337

Product referentie: 65358

Laad je iPhone 7 met behulp van Qi draadloze technologie. Gebruik je bestaande Qi-laadstation, zet je iPhone gewoon op en laad het op! Bevat ook Apple's MFi of 'Made for iPhone' certificering voor kwaliteitsborging en gemoedsrust.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Beschermende hoes
 • Qi-technologie voor draadloos opladen
 • Werkt perfect met Qi draadloze laadoplossingen
 • 'Made for iPhone' certificering
 • Speciaal ontworpen voor de iPhone 7


 • Aanvullende informatie

  Beschermende hoes
  De Qi Wireless Charging Case is ontworpen om uw iPhone 7 te beschermen tegen stoten, druppels en klopjes - zodat u kunt genieten van uw iPhone 7 zonder zorgen te maken over dagelijkse slijtage.
   
  Qi-technologie voor draadloos opladen
  U hoeft uw iPhone 7 niet op een rommelige USB-laadkabel te plaatsen, doe de telefoon in draadloos met de draadloze oplader van iPhone 7, die de Qi-draadloze standaard ondersteunt.
   
  Met de Qi Wireless Charging Case kunt u uw iPhone 7 draadloos opladen via een elektromagnetisch veld en een inductieve koppeling, waarbij u een energie lading van de laadkussen naar uw telefoon stuurt. Dit zorgt voor een mooie ruimtebesparende manier om uw telefoon draadloos op uw bureau, kantoor of thuis te laden.
   
  Werkt perfect met Qi draadloze laadoplossingen
  De Qi Charging Case alleen opladen met uw telefoon, maar een keer in combinatie met een Qi Wireless Charging Pad. U kunt snel en intuïtief opladen door simpelweg uw telefoon op een compatibele draadloze oplader te plaatsen.
   
  'Made for iPhone' certificering
  Met de 'Made for iPhone'-certificering kunt u er zeker van zijn dat de draadloze oplader van Qi iPhone 7 volledig compatibel is met uw toestel, terwijl u ook de strenge richtlijnen van Apple volgt. Dit zorgt ervoor dat de iPhone 7 draadloze compatibele case van de allerbeste kwaliteit is, speciaal ontworpen voor de iPhone 7 en voldoet aan alle prestatienormen van Apple.
   
  Speciaal ontworpen voor de iPhone 7
  Geniet van een hoesje die is ontworpen om uw iPhone 7 perfect te passen, terwijl u een slanke maar beschermende bumper heeft die er goed uitziet, ongeacht uw omgeving.

  Apple: iPhone, iPhone 7


  Mobiele telefoon accessoires