Verenigde Staten Shopping from United States?


VRS Design High Pro Shield Google Pixel 2 XL Case - Satijn Zilver

VRS Design

Artikelnummer: 905326

Product referentie: 65580

Bescherm uw Google Pixel 2 XL met deze nauwkeurig ontworpen hoes uit de High Pro Shield-serie van VRS Design. Gemaakt van stevig dubbelgelaagd maar toch dun materiaal, deze hardshell body met een slanke bumper heeft een aantrekkelijke tweekleurige afwerking.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Sterke dubbellaags hardshell-body met slanke metalen bumper
 • Slank passend voor optimaal comfort en een natuurlijke grip
 • Luchtruimte ingebouwd voor extra bescherming
 • Aantrekkelijk tweekleurig ontwerp
 • Toegang tot alle functies en poorten
 • Speciaal ontworpen voor de Google Pixel 2 XL


 • Aanvullende informatie

  Sterke dubbellaags hardshell-body met slanke metalen bumper
  Bescherm uw telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de VRS Design High Pro Shield Series Case voor de Google Pixel 2 XL. Met een stevige dubbele gelaagde constructie met een hardshell frame en een glad, metalen frame dat sterk genoeg is om uw apparaat te beschermen, zonder onnodige bulk toe te voegen.
   
  De luchtafstand in de hoeken beschermt uw smartphone tegen beschadiging, zorgt voor gemoedsrust en voegt een aantrekkelijk tweekleurig uiterlijk toe aan uw Google Pixel 2 XL.
   
  Slank passend voor optimaal comfort en een natuurlijke grip
  Ontworpen met zowel vorm als functie in het achterhoofd, is het een relatief slanke lijn die de bescherming biedt die uw telefoon nodig heeft zonder extra bulk toe te voegen. Daarom, terwijl je te allen tijde wordt beschermd, past je Google Pixel 2 XL nog steeds gemakkelijk in een zak of tas.
   
  De randen rond de zijkanten van de behuizing bieden een natuurlijke grip, zodat u zeker kunt zijn van een goede grip op uw Google Pixel 2 XL.
   
  Luchtruimte ingebouwd voor extra bescherming
  De behuizing van de VRS Design High Pro Shield biedt de nieuwste schokabsorptie dankzij de intuïtieve Air Space-technologie, die een uitstekende, stevige bescherming biedt voor uw telefoon.
   
  Aantrekkelijk tweekleurig ontwerp
  Met een stijlvol ontwerp, biedt de VRS Design High Pro Series-hoes voor de Google Pixel 2 XL je telefoon een aantrekkelijke beschermhoes die zeker opgemerkt zal worden door je familie, vrienden en collega's. Dit komt door het opvallende tweekleurige uiterlijk, dat extra schoonheid toevoegt aan je Google Pixel 2 XL.
   
  Toegang tot alle functies en poorten
  De VRS Design High Pro Shield Case heeft uitsparingen voor alle poorten, zoals de oplaadconnector en camera. Dit betekent ook dat u de telefoon in de hoes kunt laten en kunt genieten van alle functies, zodat deze te allen tijde wordt beschermd.
   
  Speciaal ontworpen voor de Google Pixel 2 XL​
  Ontworpen met de telefoon in gedachten, deze hoes is een compliment voor de kenmerken van de Google Pixel 2 XL, dus het ziet er net zo goed uit met de hoes als hij eraf is.

  Google: Pixel 2 XL

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires