Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Official Samsung Desktop USB-C Charging Dock


Samsung Desktop USB-C chargingdock

Samsung

Artikelnummer: EE-D3000BBEGWW

Product referentie: 65606

Laad en synchroniseer je USB Type-C smartphone of tablet met dit officiële stijlvolle en case compatibele desktop dockingstation van Samsung, dat ook dienst doet als multimedia- en meldingsstation.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Laad en synchroniseer je apparaat tegelijkertijd
 • Ondersteunt snelladen
 • Instelbare universele USB-C-connector
 • Werkt met apparaten met of zonder case
 • Stabiele en veilige montage


 • Aanvullende informatie

  Laad en synchroniseer je apparaat tegelijkertijd

  Met behulp van innovatieve pass-through-technologie kun je met dit oplaadstation je USB-C smartphone of tablet aansluiten op de houder via een USB-aansluiting en tegelijkertijd de computerpoort gebruiken om je telefoon op te laden en gegevens te synchroniseren. Dit betekent dat je niet alleen zeker weet dat je apparaat volledig is opgeladen, maar dat je snel en eenvoudig een back-up kunt maken van belangrijke gegevens van je telefoon of tablet op je computer of laptop.

  Je kunt eventueel ook op een USB-lader aansluiten als je geen USB-poort in de buurt hebt.

   

  Samsung Desktop USB-C chargingdock

   

  Ondersteunt snelladen

  Dit officiële USB-C desktop oplaadstation van Samsung is geschikt voor snelladen, dus als je apparaat snelladen ondersteunt en je een compatibele netadapter en -kabel geschikt voor snelladen hebt, kun je er zeker van zijn dat je apparaat zo snel mogelijk is opgeladen en klaar voor actie is wanneer jij dat bent.

   

  Instelbare universele USB-C-connector

  Dit officiële dock van Samsung heeft een instelbare USB-C-connector die verschuift, zodat je het perfect op jouw apparaat kunt aanpassen.

   

  Samsung Desktop USB-C chargingdock

   

  Werkt met apparaten met of zonder case

  In dit officiële Samsung desktop oplaadstation staat je USB-C-compatibel apparaat in een comfortabele kijkhoek, waardoor je genoeg ruimte hebt om je apparaat te gebruiken, met of zonder een hoesje, zodat je je hoesje niet voortdurend hoeft te verwijderen als je het laadstation wilt gebruiken.

   

  Samsung Desktop USB-C chargingdock

   

  Stabiele en veilige montage

  Het dock heeft een rubberen onderkant, wat een ​​stabiele en veilige basis biedt, zonder wiebelen. Het zorgt ook voor minder rommel en met zijn hoogwaardige afwerking ziet je bureau er netjes uit.

   

  Let op: netadapter en kabel niet meegeleverd.  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires