Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar ArmourDillo Motorola Moto X4 Protective Case - Black


Olixar ArmourDillo Motorola Moto X4 Case - Zwart

Olixar

Product referentie: 65653

Bescherm je Motorola Moto X4 tegen stoten en schrapen met dit ArmourDillo case. Bestaat uit een binnenkoffer TPU en een buitenste schokbestendig exoskelet, met een ingebouwde kijkstand.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Twee-laag Motorola Moto X4 hoesje dat beschermt tegen stoten, schrapen en druppels
 • Met een impactbestendig polycarbonaat exoskelet
 • Geweven rasterafwerking verbetert grip en comfort
 • Draagbare flip-out staat voor landschapskijk
 • Cut-outs voor de belangrijkste poorten en functies van de Motorola Moto X4


 • Aanvullende informatie

  Twee-lagen hoesje beschermt tegen stoten, schrapen en druppels
  Deze zware beschermhoes is ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl. Het biedt een grote schok en effectabsorptie dankzij zijn lichtgewicht TPU-polymeer met een nauwkeurig gepositioneerd hard skelet voor extra bescherming. Het ontwerp van het exoskelet strekt zich uit om kwetsbare delen van uw Motorola Moto X4 te beschermen, zoals de hoeken en zijkanten.
   
  Met een impactbestendig polycarbonaat exoskelet
  De Olixar ArmourDillo Protective Case beschikt over een zware exoskelet, die de rug en kwetsbare hoeken van uw telefoon tegen schade bedekt. Ze zijn gemaakt van een schokbestendige, polycarbonaat plastic behuizing die uw Motorola Moto X4 beschermt tegen toevallige schade. Het ziet er zo goed uit als het deed toen u het kocht.
   
  Geweven rasterafwerking verbetert grip en comfort
  Als aanvulling op de beschermende eigenschappen van de polycarbonaatschaal is een getextureerde afwerking, die niet alleen helpt bij het verbeteren van de grip bij het vasthouden van de handset, maar maakt het ook comfortabeler in de palm van uw hand.
   
  Draagbare flip-out staat voor landschapskijk
  De Olixar ArmourDillo's harde bevestigbare exoskelet voegt niet alleen kracht aan de siliconenhuls toe, maar heeft ook een ergonomisch ontworpen stand die uitstrekt om de perfecte kijkhoek te geven voor het kijken naar media, surfen en lezen. De tribune klikt simpelweg weer op zijn plaats en legt helemaal vlak, zodat er geen extra massa is toegevoegd aan de behuizing.
   
  Cut-outs voor de belangrijkste poorten en functies van de telefoon
  Deze zware beschermhoes is speciaal ontworpen voor de Motorola Moto X4 en heeft uitsnijdingen voor de belangrijkste poorten en functies van de smartphone, zoals de camera met flitser. De stroom- en volumeknoppen zijn bedekt, maar blijven functioneel terwijl het omsloten is om onverbeterlijke bescherming te geven.

  Motorola: Moto X4

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires