MyKronoz ZeClock Analogue / Digital iOS & Android Hybrid Smartwatch

My Kronoz

Artikelnummer: W-KRZECLK-BLACK

Product referentie: 65667

De MyKronoz ZeClock combineert klassiek analoog ontwerp met moderne smartwatch-functionaliteit. Controleer meldingen, ontvang en verwerp oproepen, volg stappentelling en nog veel meer via de gratis bijbehorende app voor iOS & Android.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Bekijk meldingen zonder naar uw telefoon te kijken
 • Zwitsers ontworpen quartz analoge wijzerplaat met digitaal meldingsscherm
 • Geïntegreerde microfoon en luidspreker voor het beantwoorden van oproepen
 • Fitness- en gezondheidsmetingen en tracking
 • Gratis app voor iOS en Android werkt als een zenuwcentrum
 • Paren naar je telefoon via Bluetooth


 • Aanvullende informatie

  Bekijk meldingen zonder naar uw telefoon te kijken
  Wanneer u een sms, telefoontje, e-mail of een andere melding ontvangt, kunt u deze allemaal op uw horloge bekijken zonder de telefoon uit uw zak of tas te halen. Dit is geweldig want u hoeft niet voor uw telefoon te kruipen bij elke gelegenheid dat het geluid maakt of trilt. Kijk eenvoudigweg naar de MyKronoz ZeClock-smartwatch om uw pols en beslis of verdere actie nodig is.
   
  MyKronoz ZeClock Analogue / Digital iOS & Android Hybrid Smartwatch
   
  Zwitsers ontworpen quartz analoge wijzerplaat met digitaal meldingsscherm
  De MyKronoz ZeClock biedt u het beste van beide werelden. Een in Zwitserland ontworpen quartzhorloge bevat op slimme wijze een klein venster dat in één oogopslag notificatie-informatie biedt - niet zo groot dat het opdringerig is, maar groot genoeg om onder alle omstandigheden merkbaar te zijn.
   
  MyKronoz ZeClock Analogue / Digital iOS & Android Hybrid Smartwatch
   
  Geïntegreerde microfoon en luidspreker voor het beantwoorden van oproepen
  Ooit wilde je telefoontjes rechtstreeks van je pols aannemen, zonder zelfs je telefoon aan te raken? Welnu, met ZeClock kunt u precies dat doen. Deze smartwatch beschikt over een ingebouwde luidspreker en microfoon, dus als uw horloge aan uw telefoon is gekoppeld, kunt u telefoongesprekken ontvangen zonder dat u uw telefoon uit uw zak, rugzak of waar deze ook is gestolen, moet ophalen.
   
  MyKronoz ZeClock Analogue / Digital iOS & Android Hybrid Smartwatch
   
  Fitness- en gezondheidsmetingen en tracking
  De MyKronoz ZeClock is klaar om belangrijke bewegings- en gezondheidsinformatie vast te leggen. Dit is ideaal voor het bijhouden van uw hardloopsessies, joggen, wandelingen en andere activiteiten.
   
  MyKronoz ZeClock Analogue / Digital iOS & Android Hybrid Smartwatch
   
  Gratis app voor iOS en Android werkt als een zenuwcentrum
  Gewoon een download weg, de gratis ZeClock metgezel app fungeert als een hub voor alle functionaliteit die uw nieuwe horloge biedt. Stel maximaal 6 herinneringen in, bekijk uw fitnessgegevens in een oogopslag en bepaal welke meldingen op uw horloge worden weergegeven - allemaal vanaf uw smartphone. De app is beschikbaar om te downloaden van de iOS- en Android-app stores.
   
  Paren naar je telefoon via Bluetooth
  Heeft u een belangrijke oproep of sms gemist omdat u uw telefoon niet kon horen of vinden aan de onderkant van uw handtas of zak? Met de MyKronoz ZeClock is dit nu verleden tijd. Met behulp van Bluetooth-technologie geeft het horloge de beller-ID weer en trilt het terwijl uw telefoon overgaat of wanneer u een SMS ontvangt. Dit kan echt een levensredder zijn, zodat je altijd in contact bent met degenen van wie je houdt en waar je het meest om geeft.  Mobiele telefoon accessoires