Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Ultra-Thin Samsung Galaxy A8 2018 Case - 100% Clear


Olixar Ultra-Thin Samsung Galaxy A5 2018 Case - Transparant

Olixar

Product referentie: 65786

Op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A5 2018. Deze transparante ultradunne behuizing van Olixar biedt een slank passend stijlvol ontwerp en duurzame bescherming tegen schade, waardoor uw Samsung Galaxy A5 2018 er altijd goed uitziet.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • Het gebruikte materiaal geeft een antisliplaag aan de behuizing voor extra grip
 • Slank aansluitend ontwerp voegt geen extra bulk toe en past perfect in uw zak
 • Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Samsung Galaxy A5 2018, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen


 • Aanvullende informatie

  Gemaakt van een sterk, duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
  Elke Olixar Ultra-Thin-hoes is gemaakt van een speciaal sterk en duurzaam gelmateriaal, waardoor het flexibel is, zoals siliconen en sterker dan een kristallen omhulsel, waardoor je langdurige bescherming biedt voor je Samsung Galaxy A5 2018.
   
  Het gebruikte materiaal geeft een antisliplaag aan de behuizing voor extra grip
  Het unieke gelmateriaal dat wordt gebruikt, heeft een antisliplaag die je extra houvast biedt voor je telefoon, waardoor de kans klein is dat je je apparaat laat vallen. Dit betekent dat deze case professioneel genoeg is om te werken en sportief genoeg is om te spelen.
   
  Slank aansluitend ontwerp voegt geen extra bulk toe en past perfect in uw zak
  De Olixar Ultra-Thin-hoes is ontworpen om slank, licht en sterk te zijn - u kunt er dus van op aan dat deze hoes nagenoeg geen extra bulk aan uw Samsung Galaxy A5 2018 toevoegt, zodat deze nog steeds gemakkelijk in uw zak past.
   
  Uitsparingen voor alle functies en poorten van de Samsung Galaxy A5 2018, zodat u de behuizing nooit hoeft te verwijderen
  Elke Olixar Ultra-Thin is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy A5 2018 en heeft uitsparingen voor de verschillende poorten en functies, zoals de camera aan de achterzijde.


  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires