Olixar X-Duo Samsung Galaxy S9 Case - Koolstofvezel goud

Olixar

Product referentie: 65960

Hybride lagen van robuust TPU en gehard polycarbonaat met een eersteklas, mat antislip koolstofvezelontwerp, de Olixar X-Duo-hoes houdt je Samsung Galaxy S9 veilig, stijlvol en stijlvol.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Hybride dubbellaagse flexibele behuizing met slanke metalen bumper
 • Sterke, robuuste bescherming
 • Eersteklas carbon-antislip-ontwerp
 • Extreem dun en lichtgewicht
 • Tactiele knoppen
 • Gemakkelijke toegang tot alle poorten, bedieningselementen en connectoren


 • Aanvullende informatie

  Hybride dubbellaagse flexibele behuizing met slanke metalen bumper
  Bescherm uw telefoon tegen krassen, stoten en vallen met de Olixar X-Duo voor de Samsung Galaxy S9. Met een sterke dubbellaagse constructie van een flexibel getextureerd TPU-body en een gladde, met metaal afgewerkte bumper die sterk genoeg is om uw apparaat te beschermen, zonder onnodige bulk toe te voegen. De binnenste, flexibele, robuuste TPU-kern heeft een schokabsorberende sterkte, gecombineerd met een prachtige koolstofvezel afwerking aan de achterkant. De binnenste patronen helpen ook om de schokkracht af te buigen en de warmteafvoer te bevorderen.
   
  Sterke, robuuste bescherming
  De X-Duo biedt uitzonderlijke bescherming in een stijlvol slimline-pakket. De X-Duo is gemaakt van een flexibele TPU-kern en is ontworpen met de veiligheid van de telefoon in het achterhoofd, met een ontwerp dat schokken en schokken absorbeert, waardoor je Samsung Galaxy S9 altijd veilig en beveiligd blijft. De boven- en onderranden zijn doelbewust dieper dan het scherm, waardoor ze wat schermbescherming bieden als ze met de voorkant naar beneden worden geplaatst of als ze eerst naar de voorkant vallen.
   
  Eersteklas carbon-antislip-ontwerp
  De X-Duo is gebouwd om lang mee te gaan en er goed uit te zien, en heeft een getextureerd ontwerp met koolstofvezeleffect dat het prachtige ontwerp van je Samsung Galaxy S9 accentueert. Er goed uitzien is één ding, maar het belangrijkste functionele voordeel is grip. Deze gestructureerde methode biedt een veiligere grip, wat betekent dat hij bestand is tegen dagelijkse slijtage, maar als u een betere grip hebt, heeft u minder kans om uw telefoon te laten vallen. Dit is een geweldige eerste verdedigingslinie, vaak over het hoofd gezien.
   
  Extreem dun en lichtgewicht
  De X-Duo-hoes is gemaakt van een nauwkeurig gesneden enkelgelaagd stuk TPU en past precies om je Samsung Galaxy S9 voor een soepele, voorgevormde pasvorm. Zowel licht als dun, deze case van Olixar zorgt ervoor dat je Samsung bulkvrij blijft en goed beschermd is. De X-Duo is een perfecte aanvulling op je Samsung en biedt voldoende bescherming voor de kwetsbare camera van de Samsung. De buitenste randen zijn versterkt met een harde bumper uit polycarbonaat met een gladde metalen afwerking. Dit zorgt voor een mooi contrast met de getextureerde binnenkern voor een stijlvolle algehele look.
   
  Tactiele knoppen
  Met de knoppen voor vloeistofpers die deel uitmaken van het ontwerp van deze hoes, kunt u er zeker van zijn dat de hoes uw nieuwe apparaat perfect beschermt, zonder het dagelijks gebruik ervan te onderbreken. Deze deksels met tactiele knoppen werken perfect en beschermen kwetsbare zijknoppen tegen beschadiging.
   
  Gemakkelijke toegang tot alle poorten, bedieningselementen en connectoren
  De case heeft ook uitsparingen voor de poorten en functies van de Samsung Galaxy S9, inclusief de bliksemaansluiting, luidsprekers, functieknoppen en camera.  Mobiele telefoon accessoires