Verenigde Staten Shopping from United States?


Whitestone Dome Glass Galaxy S9 Plus Full Cover Displaybescherming

Whitestone

Artikelnummer: S9 Plus SP

Product referentie: 66101

De Dome Glass-schermbeschermer voor de Galaxy S9 Plus van Whitestone maakt gebruik van een gepatenteerde UV-lijminstallatie om een totale en perfecte pasvorm voor uw apparaat te garanderen. Ook met 9H-hardheid voor absolute bescherming, evenals 100% aanraakgevoeligheid.

"Thebest"
"Prachtige screen protector"
"perfecte screenprotector"
Meest behulpzame reviews

Atanas Chalganov
Unknown

3 juli 2018
Thebest
dit is de enige screenprotector, niet beter

Huib
Unknown

S9+
24 juni 2018
Prachtige screen protector
Na video instructie perfect kunnen aanbrengen met complete set bijgeleverde hulpmiddelen. Het resultaat is een heel strakke samensmelting van glas op display en de aanraak gevoeligheid is subliem. Een maand in gebruik en echte aanrader zijn prijs geheel waard.

Alexis
Erpe-Mere

Samsung s9+
9 April 2018
perfecte screenprotector
Na lang zoeken deze screenprotector gevonden. Stappen in gebruiksaanwijzing + uitleg via youtube gevolgd => de screenprotector is perfect aangebracht, geen luchtbellen, de protector is bijna niet te zien, de touch sensitivity is nog 100% en compatibel met mijn spigen hardcase. het is de investering waard.

5 Reviews | Schrijf een review

Waarom kopen?

 • Signature Dome Glass-constructie bedekt uw gehele scherm
 • Volledige installatie van lijm en ultraviolet licht garandeert totale bescherming
 • 9H hardheid voor superieure kras- en schokbestendigheid
 • Kan worden toegepast op een gebroken scherm
 • Oleofobe oppervlaktecoating biedt weerstand tegen vingerafdrukken
 • Behoudt perfecte aanraakgevoeligheid
 • Snijdt blauw licht met 25% om uw ogen te beschermen
 • Eenvoudig te verwijderen


 • Aanvullende informatie

  Waarschuwing: raadpleeg de video hierboven voor installatie-instructies. Hoewel we Note 8 in de video vermelden, is het proces precies hetzelfde. We raden je ten zeerste aan de video te bekijken voordat je de installatie probeert.
   
  Signature Dome Glass-constructie bedekt uw gehele scherm
   
  Verre van het slechts een deel van uw display bedekken, dekt de Dome Glass-beschermer alle glorieuze schermen van de Galaxy S9 Plus. Dit betekent dat u rustig kunt uitrusten, gerustgesteld dat uw telefoon veilig is tegen vallen, stoten en de beproevingen en beproevingen van het leven terwijl deze beschermer wordt toegepast.
   
  Volledige installatie van lijm en ultraviolet licht garandeert totale bescherming
   
  Deze uiterst robuuste, nauwsluitende schermbeschermer van Whitestone maakt gebruik van een ingenieuze installatiemethode, waarbij een schone, gripvaste lijm en ultraviolet licht "uitharden" is voor verlijming. Met behulp van de eenvoudige stapsgewijze gidsvideo op deze pagina, is het installeren en beveiligen van de schermbeschermer een fluitje van een cent - in een mum van tijd heeft u een sterke, veerkrachtige bescherming voor elke centimeter van het kostbare display van uw apparaat.
   
  Nog beter, de Whitestone Dome Full Cover Glass Displaybescherming heeft een extra lijmtube, mocht u problemen ondervinden bij uw eerste toepassing.
   
  9H hardheid voor superieure kras- en schokbestendigheid
   
  Uw telefoon is de hele dag blootgesteld aan veel gevaren - zelfs als u alle voorzorgsmaatregelen neemt om uw apparaat te beveiligen, kunt u toch per ongeluk het scherm krassen met een sleutel of munt terwijl uw telefoon bijvoorbeeld in een zak zit. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas met een 9H-hardheid en garandeert veiligheid tegen de rigoriteiten van het leven.
   
  Kan worden toegepast op een gebroken scherm
   
  Je zou denken dat het geen zin heeft om een ​​schermbeschermer toe te passen op een al gebroken Galaxy S9 Plus-scherm - maar reparaties aan je scherm kunnen kostbaar zijn en je wilt zoveel mogelijk verdere schade voorkomen. Vanwege het UV-uithardingsproces en de hechtingskwaliteit die bij de installatie van deze beschermer worden gebruikt, kunt u Dome Glass zelfs op beschadigde of gebroken glasdisplays aanbrengen. Zo voorkomt u een breuk in de rails en bent u beschermd tegen extra scheuren of vlekken.
   
  Oleofobe oppervlaktecoating biedt weerstand tegen vingerafdrukken
   
  Met een oleofobe oppervlaktecoating worden vingerafdruksporen sterk verminderd, zodat uw prachtig heldere scherm zonder visuele afleiding kan worden bekeken.
   
  Behoudt perfecte aanraakgevoeligheid
   
  Je zult nauwelijks het verschil merken met deze aangebrachte beschermer - al zal je dat zeker doen als je op een of andere manier het scherm laat vallen of krassen. Terwijl de koepelglas op uw scherm staat, kunt u zeker zijn van absoluut geen verandering in de gevoeligheid van uw scherm, zodat u kunt praten, typen en communiceren met uw apparaat, precies zoals u normaal zou doen.
   
  Snijdt blauw licht met 25% om uw ogen te beschermen
   
  Met Dome Glass is uw scherm niet het enige dat een betere bescherming geniet. Je ogen zullen je dankbaar zijn vanwege de 25% minder kans op vermindering van het schadelijke blauwe licht dat door je beeldscherm wordt afgegeven - slaap 's nachts gemakkelijker en houd je visie gezond met Whitestone.
   
  Eenvoudig te verwijderen
   
  De Whitestone Dome Full Cover Glass Displaybescherming is zeer eenvoudig te verwijderen mocht de gelegenheid zich voordoen om deze in de toekomst te veranderen. Door zorgvuldig uw vingernagel of een visitekaartje te gebruiken, kunt u de randen van de schermbeschermer van uw display verwijderen. Geef het scherm een ​​beetje af en het zal zo goed als nieuw zijn.

  Samsung: Galaxy S9 Plus

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires