Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Ultra-Thin Sony Xperia XZ2 Compact Case - 100% Clear


Olixar Ultradunne Sony Xperia XZ2 compacte behuizing - 100% helder

Olixar

Product referentie: 67250

Deze ultradunne, 100% transparante gelbehuizing van Olixar zorgt voor een superslank, passend ontwerp, dat geen extra bulk toevoegt aan je Sony Xperia XZ2 Compact. Bied duurzame bescherming tegen schade, terwijl je de schoonheid van je telefoon van binnenuit onthult.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Ultradunne en lichtgewicht behuizing voegt geen extra bulk toe aan uw Sony Xperia XZ2 Compact
 • Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
 • De 100% transparante hoes behoudt het aantrekkelijke ontwerp van de telefoon
 • Verhoogde rand beschermt het scherm van de telefoon en de camera tegen krassen en vuil
 • Non-slip coating voor extra grip
 • Interieur patroon om bellen en vochtophoping te voorkomen
 • Toegang tot alle functies en poorten van je telefoon, zodat je de zaak altijd kunt laten staan
 • Speciaal ontworpen voor de Sony Xperia XZ2 Compact


 • Aanvullende informatie

  Ultradunne en lichtgewicht behuizing voegt geen extra bulk toe aan uw Xperia XZ2 Compact
   
  De Olixar Ultra-Thin-hoes is ontworpen om extreem slank en lichtgewicht te zijn en toch sterk te blijven - u kunt er dus van op aan dat deze hoes voor uw Sony Xperia XZ2 Compact praktisch geen extra bulk toevoegt, zodat hij nog steeds gemakkelijk in uw zak past.
   
  Gemaakt van sterk en duurzaam materiaal voor langdurige bescherming
   
  Elke Olixar Ultra-Thin Gel Case is gemaakt van een sterk en duurzaam gelmateriaal, waardoor het flexibel kan zijn, zoals siliconen en sterker dan een kristallen behuizing - waardoor je langdurig beschermd bent tegen krassen en vuil.
   
  De 100% transparante hoes behoudt het aantrekkelijke ontwerp van de telefoon
   
  Bescherm uw telefoon zonder uw Xperia XZ2 Compact te verbergen. De Olixar Ultra-Thin onthult de schoonheid van de telefoon van binnenuit terwijl deze nog steeds wordt beschermd. Met een 100% transparant ontwerp kunt u met dit doorzichtige hoesje de oorspronkelijke stijl van uw telefoon bekijken.
   
  Verhoogde rand beschermt het scherm van de telefoon en de camera tegen krassen en vuil
   
  De verhoogde rand zorgt ervoor dat de belangrijkste functie van uw telefoon, het display, wordt beschermd wanneer uw Xperia XZ2 Compact met de voorzijde naar beneden op een vlak oppervlak wordt geplaatst. De verhoogde rand zorgt ervoor dat het scherm van de telefoon niet in contact komt met een plat oppervlak, waardoor het meest waardevolle bezit van uw telefoon niet wordt beschadigd.
   
  Non-slip coating voor extra grip
   
  Het unieke gelmateriaal dat wordt gebruikt, heeft een antisliplaag die je extra houvast biedt voor je telefoon, waardoor de kans klein is dat je je apparaat laat vallen - wat resulteert in een behuizing die professioneel genoeg is om te werken en sportief genoeg is om te spelen.
   
  Interieur patroon om bellen en vochtophoping te voorkomen
   
  In de behuizing bevindt zich een zorgvuldig gepositioneerd gestippeld patroon, waarbij bellen worden voorkomen die typisch kunnen optreden door het verzamelen van ingesloten vocht.
   
  Toegang tot alle functies en poorten van je telefoon, zodat je de zaak altijd kunt laten staan
   
  Het is niet nodig om deze slanke hoes te verwijderen om toegang te krijgen tot alle geweldige functies van je telefoon. Met uitsnijdingen en beschermende gelcovers zodat u alle knoppen van uw apparaat kunt bedienen, terwijl u de camera kunt gebruiken om schitterende foto's te maken zonder enige aarzeling - de Olixar Ultra-Thin-hoes is speciaal ontworpen om alle functies van uw telefoon te kunnen gebruiken zelfs met de koffer aan.
   
  Speciaal ontworpen voor de Sony Xperia XZ2 Compact
   
  De Olixar Ultra-Thin-hoes is speciaal ontworpen voor de Xperia XZ2 Compact, dus u kunt zeker zijn van een superdunne beschermhoes die stevig op uw apparaat blijft zitten.


  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires