Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Olixar Huawei P20 Pro Tempered Glass Screen Protector


Olixar Huawei P20 Pro gehard glas displayfolie

Olixar

Product referentie: 67434

Deze ultradun geharde glazen schermbeschermer voor de Huawei P20 Pro van Olixar biedt taaiheid, hoge zichtbaarheid en gevoeligheid in één pakket.
Waarom kopen?

 • Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
 • Ultra heldere beschermer met een lichtdoorlatingsratio van 95%
 • 0,26 mm dikte voegt minimale bulk toe aan je telefoon
 • Eenvoudige installatie zonder risico op luchtbellen
 • Gemaakt voor de Huawei P20 Pro


 • Aanvullende informatie

  Hoogspanning 9H gehard glasconstructie voor verbeterde schokbescherming
   
  De Olixar gehard glas-schermbeschermer is gemaakt van chemisch versterkt glas met een hardheid van 9H die zorgt voor een perfecte beeldkwaliteit en tegelijkertijd het scherm van uw telefoon beschermt tegen krassen en externe schokken. Dankzij de anti-versplinterende film kunnen overmatige schokken veroorzaken dat het glas barst, maar het breekt niet en is dus veiliger in gebruik dan andere glasproducten.
   
  Ultra heldere beschermer met een lichtdoorlatingsratio van 95%
   
  De Olixar gehard glas Huawei P20 Pro schermbeschermer zal de scherpte of helderheid van het display van uw telefoon niet verminderen.
   
  Deze glazen schermbeschermer is ultra helder en heeft een lichtdoorlatingspercentage van 95%, vergeleken met plastic schermbeschermers die over het algemeen een lichtpenetratieverhouding van 80% hebben.
   
  0,26 mm dikte voegt minimale bulk toe aan je telefoon
   
  Ondanks dat het de ultieme schermbescherming is voor je Huawei P20 Pro, is de Olixar Tempered Glass-serie slechts 0,26 mm dik. Dit betekent dat het alleen een bijna onmerkbare hoeveelheid extra dikte toevoegt aan je telefoon, zodat je zeker weet dat het veilig is en niet zo goed als nieuw.
   
  Eenvoudige installatie zonder risico op luchtbellen
   
  Omdat dit een geharde glazen schermbeschermer is en geen film, borrelt deze helemaal niet op de applicatie. Bovendien zorgt de coating ervoor dat de coating gemakkelijk kan worden verwijderd als de beschermer beschadigd raakt.
   
  Gemaakt voor Huawei P20 Pro
   
  Specifiek ontworpen voor de Huawei P20 Pro, biedt de Olixar Gehard Glas Screen Protector de perfecte pasvorm voor uw apparaat. Het bevat uitsparingen voor de camera, sensoren, luidspreker en knop, met transparante secties voor de capacitieve knoppen, zodat je nog steeds kunt zien wanneer ze branden.

  Huawei: P20 Pro

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires