Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
VRS Design Single Fit Huawei P20 Pro Case - Black


VRS Design Single Fit Huawei P20 Pro Case - Zwart

VRS Design

Artikelnummer: 905532

Product referentie: 67604

Bescherm uw Huawei P20 Pro met deze nauwkeurig ontworpen en duurzame hoes van VRS Design. Gemaakt van stevig, maar toch flexibel eersteklas materiaal, deze zwarte polycarbonaat hardshell heeft een slank ontwerp met precieze uitsparingen voor de poorten van je telefoon.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Stevige en toch flexibele behuizing van polycarbonaat
 • Slank passend voor optimaal comfort en een goede grip
 • Opstaande rand voor versterkte schermbescherming
 • Toegang tot alle functies en poorten
 • Speciaal ontworpen voor de Huawei P20 Pro


 • Aanvullende informatie

  Stevige en toch flexibele behuizing van polycarbonaat
   
  Bescherm je telefoon tegen krassen en stoten met de VRS Design Single Fit Series Case voor de Huawei P20 Pro. Met een eersteklas schelpmateriaal dat stevig genoeg is om uw apparaat te beschermen, maar toch flexibel genoeg om uw P20 Pro gemakkelijk aan de behuizing te bevestigen of te verwijderen.
   
  Slank passend voor optimaal comfort en een goede grip
   
  Ontworpen met zowel vorm als functie in het achterhoofd, is het een relatief slanke lijn die de bescherming biedt die je telefoon nodig heeft zonder extra bulk toe te voegen. Daarom blijft uw P20 Pro, terwijl hij te allen tijde wordt beschermd, nog steeds gemakkelijk in een zak of tas. De behuizing is ook gemaakt van een premium TPU-materiaal (thermoplastisch polyurethaan), dat een uitstekende antisliphandgreep biedt, waardoor het risico van vallen en beschadigen van uw kostbare Huawei P20 Pro wordt verminderd.
   
  Opstaande rand voor versterkte schermbescherming
   
  De case heeft iets en bijna onzichtbaar verhoogde randen, waardoor het scherm van het oppervlak wordt gehaald en het wordt beschermd tegen krassen, stoten en schokken. Dit zorgt voor een langdurige, onberispelijke staat van uw Huawei P20 Pro mobiele telefoon.
   
  Toegang tot alle functies en poorten
   
  De Single Fit Series Case heeft uitsparingen voor alle poorten, zoals de oplaadconnector en camera. Dit betekent ook dat u de telefoon in de hoes kunt laten en kunt genieten van alle functies, zodat deze te allen tijde wordt beschermd.
   
  Speciaal ontworpen voor de Huawei P20 Pro
   
  Ontworpen met de telefoon in het achterhoofd, deze hoes complimenten de functies van de Huawei P20 Pro, dus het ziet er net zo goed uit met de hoes als zonder.

  Huawei: P20 Pro

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires