Verenigde Staten Shopping from United States?
Visit our US site - /www.mobilefun.com for
Spigen Rugged Armor Motorola Moto G6 Tough Case - Black


Spigen Rugged Armor Motorola Moto G6 Tough Case - Zwart

Spigen

Artikelnummer: M17CS23125

Product referentie: 67818

Maak kennis met de nieuw ontworpen robuuste harnashoes voor de Motorola Moto G6. Gemaakt van flexibel, robuust TPU en met een mechanisch ontwerp, inclusief een koolstofvezel textuur, houdt de robuuste zwarte harnashoes in zwart je glanzende nieuwe telefoon veilig en slank.

Schrijf een review
Waarom kopen?

 • Sterke, robuuste bescherming
 • Stijlvol mechanisch ontwerp
 • Extreem dun en lichtgewicht
 • Ingebouwde schokabsorptie en lensbescherming
 • Tactiele knoppen
 • Gemakkelijke toegang tot alle poorten, bedieningselementen en connectoren
 • Ontworpen voor de Motorola Moto G6


 • Aanvullende informatie

  Sterke, robuuste bescherming

   

  De nieuwe Rugged Armor is de nieuwste toevoeging van Spigen en levert uitzonderlijke bescherming in een slank pakket. De Rugged Armor is gemaakt van een flexibele TPU-hoes en is uitgerust met Spigen's luchtkussentechnologie die schokken en stoten absorbeert, waardoor je Motorola Moto G6 altijd veilig en beveiligd blijft.
   

  Stijlvol mechanisch ontwerp

   

  Gebouwd om lang mee te gaan en er goed uit te zien, de Spigen Rugged Armor is voorzien van een nieuw carbon textuur ontwerp, samen met technische gedetailleerde lijnen en een gladde, glanzende afwerking, deze case levert een ruige uitstraling in een slank pakket.
   

  Extreem dun en lichtgewicht

   

  Gemaakt van een nauwkeurig gesneden enkelvoudig gelaagd stuk TPU, past de Ultra Rugged case precies om je Motorola Moto G6 voor een soepele, voorgevormde pasvorm. Deze lichtgewicht en slanke case van Spigen zorgt ervoor dat je je Motorola Moto G6 zonder problemen kunt beschermen en goed beschermd. De Rugged Armor complimenteert je Motorola Moto G6 perfect en biedt voldoende bescherming voor de camera van de Motorola Moto G6.
   

  Ingebouwde schokabsorptie en lensbescherming

   
  Spigen hebben hun gepatenteerde spinnenwebontwerp en luchtkussentechnologie in dit geval geïmplementeerd om je prachtige nieuwe Motorola Moto G6 vanuit elke hoek te beschermen. U kunt er dus zeker van zijn dat uw telefoon is afgedekt tegen vallen en vallen. Een ander fantastisch kenmerk van deze hoes is de verhoogde voorkant, die de rand van je telefoon volgt voor perifere bescherming.
   

  Tactiele knoppen

   

  Met de knoppen voor vloeistofpers die deel uitmaken van het ontwerp van deze hoes, kunt u er zeker van zijn dat de hoes uw nieuwe apparaat perfect beschermt, zonder het dagelijks gebruik ervan te onderbreken.
   

  Gemakkelijke toegang tot alle poorten, bedieningselementen en connectoren

   

  De case heeft ook uitsparingen voor de poorten en functies van de Motorola Moto G6, inclusief de dockconnector en camera.

  Motorola: Moto G6

  Gerelateerde producten


  Mobiele telefoon accessoires