Mobile Fun

Google Nexus 7 accessoires binnen bij Mobile Fun

Friday 20th July 2012 by Chris van den Broek in Android, Tablets.

De Nexus 7 is nog niet de verkrijgen in Nederland en België maar als je tot de die-hard gadget geeks behoort heb je er wellicht via de VS of UK al een kunnen bemachtigen. Hier op het Mobile Fun hoofdkantoor hebben we er al een, en de reacties zijn ontzettend positief. Een iPad concurrent voor de helft van de prijs, dat kan niet anders dan een succes worden.

En mocht je nou toevallig al op zoek zijn naar Nexus 7 hoezen of andere accessoires, dan hebben we goed nieuws: vandaag zijn de eerste producten binnen gekomen!

De hoezen zijn van SD TabletWear en komen in twee modellen en verschillende kleuren:

 

nexus 7 hoes

De SD TabletWear SmartCase voor Google Nexus 7 is gebaseerd op het SmartCover concept en werkt ook met de Nexus 7 slaapfunctie. Deze Nexus 7 cases zijn erkrijgbaar in het wit, paars, rood en natuurlijk zwart, momenteel slechts €22,99.

nexus 7 cover

De SD TabletWear Stand and Type voor Google Nexus 7 is net als de SmartCase gemaakt van een hoge kwaliteit imitatieleer en bijzonder stevig. Voor slechts €20,49 verkrijgbaar in zwart, rood, paars en wit.

We verwachten in de komende dagen nog een hoop andere Nexus 7 accessoires binnen te krijgen, dus houd zeker onze website in de gaten!