Sony Xperia Z5 Accessoires

Retourneren

 

Niet tevreden over je product? Defecte en ongewenste goederen kunnen binnen 30 dagen probleemloos geretourneerd worden. Mobile Fun heeft een eenvoudige en gratis retour service.

 

Hoe retourneren?

logo-kiala

1. Check of je product in aanmerking komt om te retourneren in onze voorwaarden. Neem in geval van twijfel even contact op.

2. Vraag een retour label aan door het volgende formulier in te vullen – Product retourneren

3. Je ontvangt binnen 1 werkdag een retour label via e-mail. Print het uit en plak het op je pakketje, en geef het af op een van de 800 Kiala punten.

Kiala punten zijn vaak ‘s avonds en in het weekend open. Je kan je retour traceren via je retournummer (laatste 9 cijfers op het Kiala retourbewijsje dat je ontvangt).

 

 

Wat kan je niet retourneren?

 

Helaas kunnen we bepaalde producten waarvan de verzegeling/verpakking is geopend niet terugbetalen, ruilen of vervangen. Dit is van toepassing op product software, alle soorten vervangende batterijen, geheugen- en media kaarten of soortgelijke producten. Draadloze of Bekabelde Headsets waarvan in-oor gebruik wordt vastgesteld zijn eveneens uitgesloten om hygiënische redenen. Tevens kunnen verbruiksartikelen zoals screenprotectors en reiningvloeistoffen niet geruild worden als de verpakking hiervan geopend is met uitzondering van beschadigde artikelen door bijvoorbeeld verzending of een fabricage fout.

Lees onze volledige Retour Policy in the Algemene Voorwaarden.

 

Post to Twitter Post to Stumble Upon Post to Delicious

Information Pages