Winter Uitverkoop

Retourneren

 

Niet tevreden over je product? Defecte en ongewenste goederen kunnen binnen 30 dagen probleemloos geretourneerd worden.

Speciaal voor het Kerst seizoen hebben wij tijdelijk onze retourperiode verlengt. Producten besteld en verzonden in de periode van 1 november 2016 tot en met 31 december 2016 mogen geretourneerd worden tot middernacht op 31 januari 2017. Voor bestellingen geplaatst na 31 december 2016 is onze standaard 30 dagen retourperiode van kracht.

 

Hoe retourneren?

1. Check of je product in aanmerking komt om te retourneren in onze voorwaarden. Neem in geval van twijfel even contact op.

2. Vul ons eenvoudige retour formulier in – Product retourneren

3. Via het op het retour formulier aangegeven email adres zullen wij contact met je opnemen met de nodige instructies voor het verzenden van je retour.

 

 

Wat kan je niet retourneren?

 

Helaas kunnen we bepaalde producten waarvan de verzegeling/verpakking is geopend niet terugbetalen, ruilen of vervangen. Dit is van toepassing op product software, alle soorten vervangende batterijen, geheugen- en media kaarten of soortgelijke producten. Draadloze of Bekabelde Headsets waarvan in-oor gebruik wordt vastgesteld zijn eveneens uitgesloten om hygiënische redenen. Tevens kunnen verbruiksartikelen zoals screenprotectors en reiningvloeistoffen niet geruild worden als de verpakking hiervan geopend is met uitzondering van beschadigde artikelen door bijvoorbeeld verzending of een fabricage fout.

Lees onze volledige Retour Policy in the Algemene Voorwaarden.

 

Post to Twitter Post to Stumble Upon Post to Delicious

Information Pages