Mobile Fun

Olixar kondigt iPhone 8 screenprotector aan

Tuesday 20th June 2017 by Sally Wijers in Binnenkort Verkrijgbaar, iPhone, Mobiele Accessoires, Nieuws.

De Apple iPhone 8 is nog maanden verwijderd van een officiële aankondiging, laat staan een officiële lancering, maar dankzij bronnen in China kunnen we nu wel één van de eerste accessoires voor de iPhone 8 aankondigen: de Olixar Full Cover Gehard Glazen Screenprotector.

olixar-iphone-8-full-cover-tempered-glass-screen-protector-black-p64176-450.jpg (450×450)

 

Deze iPhone 8 screenprotector is compleet aangepast op de nieuwe vorm van Apple’s tiende verjaardagsmodel, met een special ontworpen sectie aan de bovenzijde van de telefoon dat de nodige bescherming (en uitsparingen) biedt voor de elementen boven het AMOLED scherm, waaronder de innovatieve 3D-sensing en gezichtsherkenning functies.

 

De Olixar Full Cover Screenprotector hecht zich dicht aan de gebogen randen van het 2.5D scherm om zo de gehele oppervlakte

 

van de telefoon te beschermen. En er is veel te bedekken op deze telefoon, meer nog dan op de Samsung Galaxy S8, dus een op maat gemaakt ontwerp is nodig.

Net als andere gehard glazen screenprotectors zal de Olixar Full Cover gemakkelijk te installeren zijn en lang meegaan dankzij het onsplinterbare ontwerp. De screenprotector is een ideale opties voor het beschermen van het kwetsbare iPhone 8 scherm wat door de minimale bezels aan alle zijde een grotere kans op schade heeft.

De Olixar Full Cover Gehard Glazen Screenprotector is nu beschikbaar voor pre-order op Mobile Fun voor slechts €28,99. Je kunt je ook aanmelden voor een email notificatie voor wanneer de voorraad binnenkomt.

Heeft mijn MacBook Pro een Retina scherm?

Wednesday 24th May 2017 by Sally Wijers in Handleidingen, Tips.

2016-11-22 15_04_06-Buy MacBook Pro - Apple (UK)

Apple maakt veel MacBook laptops met vergelijkbare namen. Om er achter te komen welke versie van de MacBook Pro je hebt om zo niet de verkeerde accessoires te kopen kun je de volgende stappen ondernemen. Dit artikel omvat ook de nieuwste MacBook modellen met Touch Bar functies en Retina displays.

Controleer ‘over deze Mac’

De makkelijkste manier om je MacBook Pro te identificeren is door het venster ‘Over deze Mac’ te bekijken. Je kunt deze pagina vinden door op het Apple icoontje in de linkerbovenhoek te klikken en Over deze Mac te selecteren. Op de derde regel vind je de nodige info over je MacBook Pro.

macos-sierra-menu-about-this-mac-overview-macbook-pro-identifier

In het bovenstaande voorbeeld zie je dat deze MacBook Pro eind 2016 is uitgekomen; de exacte naam is “13-inch, Late 2016, Two Thunderbolt 3 Ports.” Dit model heeft geen Touch Bar.

Een model met Touch Bar heet “13-inch, Late 2016, Four Thunderbolt 3 Ports” en “15-inch, Late 2016”.

Controleer het serienummer

In dit zelfde venster vind je ook het serienummer terug, net boven de ‘system report’ knop. Kun je de MacBook niet aanzetten en dus niet naar deze pagina navigeren? Dan kun je andere manieren om het serienummer te vinden bekijken op de Apple support pagina.

Als je eenmaal het serienummer gevonden hebt dan kun het model opvragen via de service- en supportdekking pagina. Vul de benodigde informatie in en op het volgende scherm krijg je meer informatie te zien over het model van je MacBook zoals in het onderstaande voorbeeld. Deze MacBook uit begin 2015 heeft een Retina display.

macbook-identify-serial-no-screen

Controleer de modelaanduiding, modelnummer of de configuratie

Apple houdt een tabel met MacBook Pro modellen bij, hierin vind je de modelaanduiding, het modelnummer en mogelijke configuraties. De modelaanduiding vind je in Apple > System Report en het modelnummer vind je op oudere MacBooks aan de onderzijde van de laptop of op de originele doos en het bonnetje.

Apple’s tabel met MacBook Pro modellen vind je hier.

Hoe weet je welk model uit de Galaxy A-series je bezit – A3, A5, A7, A8 & A9

Wednesday 17th May 2017 by Sally Wijers in Android, Handleidingen, Mobiele Accessoires, Samsung, Tips.

In de afgelopen twee jaar heeft Samsung acht verschillende A-series smartphones uitgebracht, waaronder 2017, 2016 en 2015 varianten van de A3, A5 en de A7 en twee eenmalige uitgaven van de Galaxy A8 en Galaxy A9. Hieronder vind je al de verschillen tussen de telefoons!

Controleer de instellingen

De makkelijkste manier om je telefoon te identificeren is door de instellingen te controleren. Haal het notificatie menu naar beneden en klik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om naar de instellingen te gaan. Scroll naar beneden en selecteer Over dit Apparaat (als je zo’n optie niet terugvindt dan moet je mogelijk naar het Systeem tabblad navigeren). Hier vind je de naam en het nummer van je telefoon, zo zie je bij een model uit 2017 ‘(2017)’ achter de naam van de telefoon staan.

combine_images

Kijk naar de doos

Kun je niet naar Instellingen pagina omdat je telefoon niet werkt? Dan zijn er ook nog andere manieren om te controleren wat voor een telefoon je hebt.

Dankzij de dozen die Samsung gebruikt voor de telefoons is het makkelijk om te zien welk model je in je bezit hebt: de naam staat op de voorkant (bijvoorbeeld ‘A3’). De telefoons uit 2015 zaten in een blauwe doos maar in 2016 en 2017 zaten ze in een witte doos. Het 2016 model heeft een ‘6’ in subscript naast de naam van de telefoon staan om aan te duiden dat dit een 2016 versie is. De dozen uit 2017 hebben 2017 in de rechterbovenhoek staan.

Controleer de achterkant van de telefoon

Als je de doos niet meer hebt dan kun je altijd nog naar de achterkant van je telefoon kijken.

De telefoons uit 2016 en 2017 hebben Samsung’s traditionele camera setup, met twee elementen: een grote lens en een flitser aan de rechterzijde. De modellen uit 2014/15 hebben echter drie elementen: een camera lens met aan de ene kant een luidspreker en aan de andere zijde een flitser. Hier beneden zie je de Galaxy A3 uit 2015 (links) en uit 2016 (rechts).

     samsung-galaxy-a3-2016-1

De telefoons uit 2017 hebben een vergelijkbare achterkant als die uit 2016 maar hebben een kleine grille aan de rechterzijde van de telefoon net boven de vergrendelknop. Dit vind je niet terug op de modellen uit 2016 dus dit is een goede manier om de telefoons uit elkaar te houden zonder dat je daarvoor de doos nodig hebt. Hieronder zie je hoe de zijkant van het model uit 2017 eruit ziet.

Als je eenmaal weet of je telefoon uit 2017, 2016 of 2015 komt dan kun je kijken naar de grootte van het scherm, wat diagonaal gemeten wordt.

Opsommings tabel

In deze tabel vind je statistieken over elke A-series telefoon die tot nu toe is uitgebracht. De telefoons staan op chronologische volgorde met de meest recente telefoon bovenaan.

Welke Galaxy J7 heb ik?

Wednesday 15th March 2017 by Sally Wijers in Android, Handleidingen, Tips.

Which Galaxy J7 do I have?

Net zoals met zijn kleine broertjes heeft Samsung tot nu toe twee versies van de Galaxy J7 uitgebracht. Verwarrend genoeg zijn deze twee telefoons vrijwel identiek en is het enige verschil het jaar van uitgave: 2015 en 2016. In dit artikel leggen we je uit hoe je erachter komt welke verse van de Galaxy J7 hebt met een paar handige identificatie tips.

Boven: Galaxy J7 2015 (links, wit), Galaxy J7 2017 (rechts, goud)

Controleer de instellingen

Om er helemaal zeker van te zijn kun je de het beste de ‘Telefooninfo’ controleren onder de Instellingen. Open de Instellingen app, scroll naar beneden naar ‘Telefooninfo.’ Vervolgens scroll je naar ‘Modelnummer’ waar je de naam van het model telefoon ziet staan. De 2015 variant is genaamd ‘Galaxy J7’ terwijl de 2016 variant ‘Galaxy J7 (2016)’ heet.

Is je telefoon Rosé Goud?

Samsung-Galaxy-J7-2016-and-Galaxy-J5-2016-Now-Listed-in-China-696x385

De Galaxy J7 is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren, de 2016 variant heeft de meeste opties beschikbaar. In het bijzonder de kleur roze / Rosé Goud, deze kleur was niet beschikbaar voor het originele model dus als je een roze telefoon hebt dan moet dit wel de 2016 versie zijn.

Kijk naar de achterkant

cameras

Een simpele manier om er achter te komen welke telefoon je hebt zonder deze zelfs aan te hoeven zetten is door naar de achterkant te kijken. Hierboven zie je links de witte 2015 versie, rechts is een gouden 2016 versie. Op de 2015 versie zie je dat de flits aan de linkerkant van de camera zit en dat er een kleine speaker grill aan de rechterkant zit. Bij het model uit 2016 zit er links een langwerpige speaker aan de linkerzijde van de camera, de flits zit aan de rechterkant.

En nu?

Nu je (hopelijk) weet welke versie van de Galaxy J7 jij in het bezit hebt kun je met zekerheid de correcte accessoires voor jouw telefoon vinden. Onze complete selectie kun je via de onderstaande links vinden:

2015 Hoesjes > Accessoires >
2016 Hoesjes > Accessories >

Nog steeds niet zeker welke variant jij hebt of heb je een suggesties waarmee wij dit artikel kunnen verbeteren, laat het achter in de comments!

Satechi versus Promate: Wat is de beste USB-C Hub voor MacBooks?

Monday 13th March 2017 by Sally Wijers in Binnenkort Verkrijgbaar, Tips.

De Satechi USB-C Hub voor de MacBook & MacBook Pro is één van de beste manieren om meer poorten toe te voegen aan je MacBook of MacBook Pro. Het is echter niet de enige oplossing die op dit moment op de markt is. Promate, bijvoorbeeld, heeft een goedkopere optie met exact dezelfde functies. Wij bekeken beide producten op zoek naar verschillen!

Design

YA1K6qy.jpg (834×510)

De Satechi USB-C Hub is gemaakt van aluminium en beschikbaar in de kleuren Zilver, Space Grey, Goud en Rosé Goud. Ook de Promate versie is gemaakt van aluminium en beschikbaar in Zilver, Space Grey en Goud – enkel een Rosé Gouden variant mist.

Functionaliteit

Uiterlijk is natuurlijk niet alles. Functionaliteit is natuurlijk het belangrijkste, of niet? Laten we daarom ook een kijkje nemen naar de poorten. Links zie je de Satechi en recht de Promate Hub.

ZXwpWvK.jpg (858×424)

Zoals je kunt zien beschikken beide hubs over dezelfde poorten, in dezelfde plaats: 2 Full-size USB poorten, een USB-C poort, een Micro SD en een SD kaart poort. Ongeacht voor welke optie je kiest je behoudt gebruik van de USB-C oplaad poort en als extra beschik je nu over 2 USB poorten en opties voor het gebruik van memory cards.

Prijs en beschikbaarheid

Wat is dan precies het verschil tussen deze twee hubs? Er is eigenlijk maar één belangrijk verschil en dat is dat de versie van Promate nu beschikbaar is en meer dan €10,- goedkoper!

Via de bovenstaande links kun je meer informatie vinden over de laatste prijzen en beschikbaarheid!

 

Rearth onthult hoesjes en accessoires voor de iPhone 6C

Friday 29th January 2016 by Mobile Fun in iPhone, iPhone 6C, Nieuws.

rearth hoesjes iphone 6C

Wist je dat er een nieuw Apple toestel uitkomt? De iPhone 6C. Rearth heeft een aantal accessoires voor het nieuwe toestel aangekondigd, maar helaas hebben ze nog geen beelden vrijgegeven. Laten we eens een kijkje nemen wat er tot nu toe onthuld is.

De Rearth Ringke Fusion is een transparant hoesje, gemaakt van een combinatie van polycarbonaat en rubber. Het hybride ontwerp maakt voor een stevige maar slanke behuizing, wat een goede combinatie voor het slanke figuur van de iPhone 6C zou moeten zijn. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: Kristalhelder en Rook Zwart.

De volgende is de Invisible Defender Four Pack, een kwartet screenprotectors. De screenprotectors zijn gemaakt van optisch verbeterd filmmateriaal, gemaakt van vijf lagen voor ongelofelijke duurzaamheid en zichtbaarheid. Ook beschermen ze tegen UV-bescherming en hebben anti-glare eigenschappen wat een perfect beeld garandeert. Zelfs het aanbrengen is gemakkelijker dan normaal, dankzij een op siliconen gebaseerde lijmlaag.

De laatste accessoire is de Invisible Defender Tempered Glass Screenprotector, een meer premium optie. De hoge spanning gehard glazen constructie biedt verbeterde bescherming tegen schokken, terwijl de oleofobe coating helpt om vingerafdrukken te weerstaan. De screenprotector is slechts 0,3 mm dik, dus niet al te merkbaar op de iPhone 6C.

Dat was hem al – een aantal leuke hoesjes en accessoires voor de opkomende iPhone 6C van Rearth.

iPhone 6C Accessoires

Houd de categorie in de gaten voor de nieuwste hoesjes en accessoires voor de iPhone 6C.

USB-sticks van de toekomst

Friday 18th December 2015 by Mobile Fun in Nieuws.

USB-drives zijn enorm handig — ze geven je de mogelijkheid om je documenten, foto’s en andere media uit te wisselen tussen verschillende PC’s. Maar tot de dag van vandaag hebben ze bijna allemaal een standaard USB-uitgang. De tijd is aangebroken om de nieuwste USB-drive te introduceren… de Sandisk Dual USB en USB-C stick!

sandisk-dual-usb-usb-c-memory-drive-32 gb

De Dual Drive is een simpele evolutie van het standaardconcept met een toegevoegde USB-C connector. Dit betekend dat je nieuwe apparaten met USB-C poorten kunt verbinden, zoals de Macbook en de nieuwe Nexus. Het is stukken makkelijker en beter dan een onhandige adapter en zorgt ervoor dat je bestanden op vrijwel elke apparaat te zien zijn, nieuw en oud.

SanDisk Dual USB & USB-C Memory Drive - 32GB 2

De mogelijkheid om ook te koppelen met smartphones en tablets via de USB-C uitgang is best uniek voor een USB-drive. In een mum van tijd kun je foto’s, liedjes en video’s uitwisselen. Dat is uiteraard waardevol voor smartphones met een kleine opslagcapaciteit, en je kunt de standaard USB uitgang gebruiken om bestanden snel en gemakkelijk uit te wisselen naar je PC.

De Dual USB-drive ondersteunt USB 3.0, wat betekent dat het tevens véél sneller is dan de USB 2.0 standaard. Zelfs grote bestanden kopiëren neemt secondes in beslag en hoef je niet meer je tijd te verdoen met wachten op een bestandsoverdracht. Uiteraard is de drive ook compatibel met de 2.0 standaard, maar houd dan wel rekening dat dat niet zo snel verloopt!

De SanDisk Dual USB & USB-C memory Drive is nu beschikbaar voor pre-order bij Mobile Fun. Voor meer informatie, klik op onderstaand link.

Bekijk de Sandisk Dual USB & USB-C Memory Drive – 32GB

 

Top 3 hoesjes voor de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL

Friday 11th December 2015 by Mobile Fun in Lumia 950, Lumia 950 XL, Nieuws.

De nieuwe vlaggenschepen smartphones van Microsoft zijn er eindelijk. De Lumia 950 en Lumia 950 XL. Welke je ook kiest, het lijkt ons wijs om zo’n dure smartphone goed te beschermen. Om je leven wat gemakkelijker te maken hebben we een top 3 van hoesjes gemaakt voor de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL.

1. Mozo Echt leren Back Cover – Zwart

mozo lumia 950 echt leren back cover zwart

Mozo is de officiële cover accessoires partner voor Microsoft. Het is dan ook geen raadsel waarom Mozo hoesjes zo populair zijn. Als onderdeel van Microsoft’s visie voor flexibiliteit voor gebruikers hebben ze gekozen voor een verwijderbare achterkant om gemakkelijk vervangen te worden. De Mozo back covers zijn gemaakt van echt leer en volledig compatibel met draadloos opladen en NFC. Gedetailleerde informatie over de Mozo back covers vind je bij mywindows.nl.

Mozo maakt overigens ook andere type hoesjes zoals de thin flip case, en echt leren flip covers.

Bekijk ze allemaal:

Lumia 950 Mozo hoesjes

Lumia 950 XL Mozo hoesjes

 

2. Olixar leren stijl Wallet Case

Olixar Leren-Style Microsoft Lumia 950 Wallet Case - Rood

Olixar biedt leren stijl hoesjes voor beide smartphones. Het hoesje bevat twee gleufjes voor pasjes en is tevens te gebruiken als kijkstandaard. De Olixar Leren stijl wallet case is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de Lumia 950 en de Lumia 950 XL.

Olixar leren stijl Wallet hoesjes Lumia 950

Olixar leren stijl Wallet hoesjes Lumia 950 XL

 

3. Armourdillo Hybrid Beschermende Case

Armourdillo Hybrid Protective Case voor de Lumia 950 - Blauw

Ben je tevreden met de huidige back cover en zoek je gewoon naar bescherming, dan is de Armourdillo Hybrid een goede keuze. De case heeft een TPU-polymeer huid en daarboven een polycarbonaat exoskeleton jasje. Dit hoesje komt in verschillende kleuren en heeft zelfs een ingebouwde kijkstandaard functie.

Olixar Armourdillo hoesjes Lumia 950

Olixar Armourdillo hoesjes Lumia 950 XL

Uiteraard zijn er nog meerdere merken en type hoesjes, bekijk het hele assortiment:

Lumia 950 hoesjes

Lumia 950 XL hoesjes

 

De beste iPad Pro smart cases

Wednesday 9th December 2015 by Mobile Fun in iPad Pro, Nieuws.

De iPad Pro is er. En als je een van de geluksvogels bent heb je er al een in bezit. Nu zul je zo’n beest van een tablet wel wat bescherming moeten geven. In de afgelopen jaren zijn smart covers en cases enorm gegroeid in populariteit. Dit zijn cases die compatibel zijn met de slaap/waak functie van de iPad Pro, waardoor het scherm automatisch aangaat bij het openklappen van de voorcover. Er is al een breed assortiment beschikbaar, hier vind je een lijstje aan onze top keuzes.

Officiële Apple iPad Pro Smart Cover

Apple iPad Pro Smart Cover - Charcoal Grijs 1 Apple iPad Pro Smart Cover - Charcoal Grijs 2

Een goede plek om te starten  is de vertrouwde officiële smart cover van Apple. Hij past naadloos op je iPad Pro met behulp van de ingebouwde magneten,  beschermd het scherm, en werkt als kijkstandaard. Waar wel rekening gehouden mee moet worden is het feit dat de smartcover alleen de voorzijde van je iPad Pro beschermd, waardoor de zijkanten en de achterkant compleet zijn blootgesteld. Zoek je naar all-round bescherming, dan kun je verder kijken naar andere opties.

Olixar iPad Pro Folding Stand Case – Helder/Zwart

Olixar iPad Pro Folding Stand Smart Case - Transparant / Zwart 1Olixar iPad Pro Folding Stand Smart Case - Transparant / Zwart 2

Deze iPad Pro smart case van Olixar is een geweldig alternatief voor Apple’s aanbod. In tegenstelling tot de officiële cover, beschikt deze over zowel voor- en achterzijde bescherming. De iPad Pro klikt gemakkelijk in de duurzame polycarbonaat behuizing en behoudt alsnog de kijkstandaard functie. De achterkant is transparant dus nu blijft de kleur waar je zo lang over twijfelde niet verstopt!

Macally BookStand iPad Pro Smart Case

Macally BookStand iPad Pro Smart Case - Zwart 1Macally BookStand iPad Pro Smart Case - Zwart 2

Een andere goede optie is de Bookstand case van Macally. Net als de Olixar Folding Case biedt de Macally voor- en achterbescherming met een premium polyurethaan afwerking. De voorkant vouwt in om als kijkstandaard te functioneren, dus je kunt filmpjes bekijken of een externe keyboard gebruiken. Hij is beschikbaar in zwart of opvallend rood, wat je iPad Pro mooi moet complimenteren.

Light Grace leren iPad Pro Smart Case

Light Grace Leather iPad Pro Case - Zwart 1Light Grace Leren iPad Pro Case

Als leer jouw ding is, of als je een executive look wilt behouden, zoek dan niet verder dan deze smart case van Light Grace. Het is vrij zeldzaam om een leren iPad Pro Smart case te vinden, maar Light Grace heeft er goed werk van gemaakt met een transparante achterkant voor anti schok bescherming. Er is ook nog eens een leuke selectie aan kleure beschikbaar: Zwart, Rood, of Goud.

Logitech Create Any Angle iPad Pro Stand Case – Rood

Logitech Create Any Angle iPad Pro Stand Case - Rood 1Logitech Create Any Angle iPad Pro Stand Case - Rood 2

De meeste iPad Pro cases met kijkstandaard functionaliteit kunnen in een paar posities worden ingesteld; een optimale kijkhoek vinden kan dus lastig zijn. De Create Any Angle case van Logitech heeft echter een 60 graden instelbare standaard zodat je je iPad Pro snel en stevig kunt instellen. Er is een mooie opvallende afwerking. Logitech heeft gekozen voor een waterafstotende en strak geweven premium stof aan de buitenzijde.

Behalve smartcases vind je ook andere type hoesjes voor de iPad Pro. Neem het hele assortiment iPad Pro hoesjes door om de perfecte case te vinden!

Tempered Glass Screenprotectors – Waar zijn ze goed voor?

Thursday 3rd December 2015 by Mobile Fun in Nieuws.

tempered glass screenprotectors v plastic screenprotectors

Die nieuwe tempered glass screenprotectors, waar zijn ze goed voor? Ze kosten meer dan de plastieken equivalent, en dan nemen we nog niet in rekening dat je er maar 1 krijgt in plaats van een 3 of 5 pack. Ze zijn ook rond de 5x dikker dan plastic screenprotectors. De nadelen zijn lastig te ontduiken, maar de glazen screenprotectors bieden ook belangrijke voordelen: betere bescherming, verbeterde duurzaamheid en eenvoudige installatie.

Duurzaamheid
Als eerst het meest voor de hand liggend verschil: een 0.1 mm plastic screenprotector vervangen met een tempered glass screenprotector maakt een significant verschil in bescherming. Tempered glass krast niet zo makkelijk als zachter plastic. Zo haal je meer uit 1 tempered glass screenprotector in vergelijking met een in prijs gelijkwaardige 5 pack plastic screenprotectors. Je hoeft dus niet continu screenprotectors te vervangen.

Look & Feel
Een ander factor bij het beslissen tussen een tempered glass en plastic screenprotector is de feel. Veel plastic screenprotectors zijn merkbaar anders dan het scherm; je moet meestal meer kracht uitoefenen om je vinger over het scherm te glijden. In tegenstelling, tempered glass screenprotectors zijn gelijkaardiger met het oorspronkelijk scherm en bevatten zelfs een oleofobe coating om vingerafdrukken te minimaliseren. Tempered glass komt wat betreft ‘looks’ en ‘feel’ bovenop.

Aanbrenging
Iedereen die ooit een plastic screenprotector heeft geplaatst zal weten hoe vervelend het kan zijn. Je moet het scherm eerst van stoffen en vetten verwijderen, zorgvuldig de screenprotector positioneren en hopen dat er geen luchtbellen tevoorschijn komen wanneer je klaar bent. Zo’n plastic screenprotector naar wens aanbrengen kan soms een nachtmerrie zijn! In tegenstelling is het aanbrengen van tempered glass veel gemakkelijker. Nadat je het scherm hebt schoongemaakt gooi je de tempered glass screenprotector bij wijze van spreken er gewoon op. Vanwege de hardheid is de screenprotector rigide en zo makkelijker aan te brengen.

Conclusie
Tempered glass screenprotectors zijn gewoon geweldig! Hieronder hebben we voor het gemak links naar tempered glass screenprotectors voor de meest populaire toestellen op een rijtje gezet.

iPhone 6 /6S tempered glass screenprotectors
iPhone 6 Plus / 6S Plus tempered glass screenprotectors
Galaxy S6 tempered glass screenprotectors
Galaxy Note 5 tempered glass screenprotectors

Heb jij een ander toestel? Vul in de zoekbalk op de homepagina je toestel in om bij de accessoires categorie te landen; daar kun je zien of we ook voor jouw toestel een speciale tempered glass screenprotector hebben.