Mobile Fun

De beste iPad Pro smart cases

Wednesday 9th December 2015 by Mobile Fun in iPad Pro, Nieuws.

De iPad Pro is er. En als je een van de geluksvogels bent heb je er al een in bezit. Nu zul je zo’n beest van een tablet wel wat bescherming moeten geven. In de afgelopen jaren zijn smart covers en cases enorm gegroeid in populariteit. Dit zijn cases die compatibel zijn met de slaap/waak functie van de iPad Pro, waardoor het scherm automatisch aangaat bij het openklappen van de voorcover. Er is al een breed assortiment beschikbaar, hier vind je een lijstje aan onze top keuzes.

Officiële Apple iPad Pro Smart Cover

Apple iPad Pro Smart Cover - Charcoal Grijs 1 Apple iPad Pro Smart Cover - Charcoal Grijs 2

Een goede plek om te starten  is de vertrouwde officiële smart cover van Apple. Hij past naadloos op je iPad Pro met behulp van de ingebouwde magneten,  beschermd het scherm, en werkt als kijkstandaard. Waar wel rekening gehouden mee moet worden is het feit dat de smartcover alleen de voorzijde van je iPad Pro beschermd, waardoor de zijkanten en de achterkant compleet zijn blootgesteld. Zoek je naar all-round bescherming, dan kun je verder kijken naar andere opties.

Olixar iPad Pro Folding Stand Case – Helder/Zwart

Olixar iPad Pro Folding Stand Smart Case - Transparant / Zwart 1Olixar iPad Pro Folding Stand Smart Case - Transparant / Zwart 2

Deze iPad Pro smart case van Olixar is een geweldig alternatief voor Apple’s aanbod. In tegenstelling tot de officiële cover, beschikt deze over zowel voor- en achterzijde bescherming. De iPad Pro klikt gemakkelijk in de duurzame polycarbonaat behuizing en behoudt alsnog de kijkstandaard functie. De achterkant is transparant dus nu blijft de kleur waar je zo lang over twijfelde niet verstopt!

Macally BookStand iPad Pro Smart Case

Macally BookStand iPad Pro Smart Case - Zwart 1Macally BookStand iPad Pro Smart Case - Zwart 2

Een andere goede optie is de Bookstand case van Macally. Net als de Olixar Folding Case biedt de Macally voor- en achterbescherming met een premium polyurethaan afwerking. De voorkant vouwt in om als kijkstandaard te functioneren, dus je kunt filmpjes bekijken of een externe keyboard gebruiken. Hij is beschikbaar in zwart of opvallend rood, wat je iPad Pro mooi moet complimenteren.

Light Grace leren iPad Pro Smart Case

Light Grace Leather iPad Pro Case - Zwart 1Light Grace Leren iPad Pro Case

Als leer jouw ding is, of als je een executive look wilt behouden, zoek dan niet verder dan deze smart case van Light Grace. Het is vrij zeldzaam om een leren iPad Pro Smart case te vinden, maar Light Grace heeft er goed werk van gemaakt met een transparante achterkant voor anti schok bescherming. Er is ook nog eens een leuke selectie aan kleure beschikbaar: Zwart, Rood, of Goud.

Logitech Create Any Angle iPad Pro Stand Case – Rood

Logitech Create Any Angle iPad Pro Stand Case - Rood 1Logitech Create Any Angle iPad Pro Stand Case - Rood 2

De meeste iPad Pro cases met kijkstandaard functionaliteit kunnen in een paar posities worden ingesteld; een optimale kijkhoek vinden kan dus lastig zijn. De Create Any Angle case van Logitech heeft echter een 60 graden instelbare standaard zodat je je iPad Pro snel en stevig kunt instellen. Er is een mooie opvallende afwerking. Logitech heeft gekozen voor een waterafstotende en strak geweven premium stof aan de buitenzijde.

Behalve smartcases vind je ook andere type hoesjes voor de iPad Pro. Neem het hele assortiment iPad Pro hoesjes door om de perfecte case te vinden!