Mobile Fun

Top 3 hoesjes voor de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL

Friday 11th December 2015 by Mobile Fun in Lumia 950, Lumia 950 XL, Nieuws.

De nieuwe vlaggenschepen smartphones van Microsoft zijn er eindelijk. De Lumia 950 en Lumia 950 XL. Welke je ook kiest, het lijkt ons wijs om zo’n dure smartphone goed te beschermen. Om je leven wat gemakkelijker te maken hebben we een top 3 van hoesjes gemaakt voor de nieuwe Lumia 950 en Lumia 950 XL.

1. Mozo Echt leren Back Cover – Zwart

mozo lumia 950 echt leren back cover zwart

Mozo is de officiële cover accessoires partner voor Microsoft. Het is dan ook geen raadsel waarom Mozo hoesjes zo populair zijn. Als onderdeel van Microsoft’s visie voor flexibiliteit voor gebruikers hebben ze gekozen voor een verwijderbare achterkant om gemakkelijk vervangen te worden. De Mozo back covers zijn gemaakt van echt leer en volledig compatibel met draadloos opladen en NFC. Gedetailleerde informatie over de Mozo back covers vind je bij mywindows.nl.

Mozo maakt overigens ook andere type hoesjes zoals de thin flip case, en echt leren flip covers.

Bekijk ze allemaal:

Lumia 950 Mozo hoesjes

Lumia 950 XL Mozo hoesjes

 

2. Olixar leren stijl Wallet Case

Olixar Leren-Style Microsoft Lumia 950 Wallet Case - Rood

Olixar biedt leren stijl hoesjes voor beide smartphones. Het hoesje bevat twee gleufjes voor pasjes en is tevens te gebruiken als kijkstandaard. De Olixar Leren stijl wallet case is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor de Lumia 950 en de Lumia 950 XL.

Olixar leren stijl Wallet hoesjes Lumia 950

Olixar leren stijl Wallet hoesjes Lumia 950 XL

 

3. Armourdillo Hybrid Beschermende Case

Armourdillo Hybrid Protective Case voor de Lumia 950 - Blauw

Ben je tevreden met de huidige back cover en zoek je gewoon naar bescherming, dan is de Armourdillo Hybrid een goede keuze. De case heeft een TPU-polymeer huid en daarboven een polycarbonaat exoskeleton jasje. Dit hoesje komt in verschillende kleuren en heeft zelfs een ingebouwde kijkstandaard functie.

Olixar Armourdillo hoesjes Lumia 950

Olixar Armourdillo hoesjes Lumia 950 XL

Uiteraard zijn er nog meerdere merken en type hoesjes, bekijk het hele assortiment:

Lumia 950 hoesjes

Lumia 950 XL hoesjes