Mobile Fun

USB-sticks van de toekomst

Friday 18th December 2015 by Mobile Fun in Nieuws.

USB-drives zijn enorm handig — ze geven je de mogelijkheid om je documenten, foto’s en andere media uit te wisselen tussen verschillende PC’s. Maar tot de dag van vandaag hebben ze bijna allemaal een standaard USB-uitgang. De tijd is aangebroken om de nieuwste USB-drive te introduceren… de Sandisk Dual USB en USB-C stick!

sandisk-dual-usb-usb-c-memory-drive-32 gb

De Dual Drive is een simpele evolutie van het standaardconcept met een toegevoegde USB-C connector. Dit betekend dat je nieuwe apparaten met USB-C poorten kunt verbinden, zoals de Macbook en de nieuwe Nexus. Het is stukken makkelijker en beter dan een onhandige adapter en zorgt ervoor dat je bestanden op vrijwel elke apparaat te zien zijn, nieuw en oud.

SanDisk Dual USB & USB-C Memory Drive - 32GB 2

De mogelijkheid om ook te koppelen met smartphones en tablets via de USB-C uitgang is best uniek voor een USB-drive. In een mum van tijd kun je foto’s, liedjes en video’s uitwisselen. Dat is uiteraard waardevol voor smartphones met een kleine opslagcapaciteit, en je kunt de standaard USB uitgang gebruiken om bestanden snel en gemakkelijk uit te wisselen naar je PC.

De Dual USB-drive ondersteunt USB 3.0, wat betekent dat het tevens véél sneller is dan de USB 2.0 standaard. Zelfs grote bestanden kopiëren neemt secondes in beslag en hoef je niet meer je tijd te verdoen met wachten op een bestandsoverdracht. Uiteraard is de drive ook compatibel met de 2.0 standaard, maar houd dan wel rekening dat dat niet zo snel verloopt!

De SanDisk Dual USB & USB-C memory Drive is nu beschikbaar voor pre-order bij Mobile Fun. Voor meer informatie, klik op onderstaand link.

Bekijk de Sandisk Dual USB & USB-C Memory Drive – 32GB