Mobile Fun

Rearth onthult hoesjes en accessoires voor de iPhone 6C

Friday 29th January 2016 by Mobile Fun in iPhone, iPhone 6C, Nieuws.

rearth hoesjes iphone 6C

Wist je dat er een nieuw Apple toestel uitkomt? De iPhone 6C. Rearth heeft een aantal accessoires voor het nieuwe toestel aangekondigd, maar helaas hebben ze nog geen beelden vrijgegeven. Laten we eens een kijkje nemen wat er tot nu toe onthuld is.

De Rearth Ringke Fusion is een transparant hoesje, gemaakt van een combinatie van polycarbonaat en rubber. Het hybride ontwerp maakt voor een stevige maar slanke behuizing, wat een goede combinatie voor het slanke figuur van de iPhone 6C zou moeten zijn. Het is verkrijgbaar in twee kleuren: Kristalhelder en Rook Zwart.

De volgende is de Invisible Defender Four Pack, een kwartet screenprotectors. De screenprotectors zijn gemaakt van optisch verbeterd filmmateriaal, gemaakt van vijf lagen voor ongelofelijke duurzaamheid en zichtbaarheid. Ook beschermen ze tegen UV-bescherming en hebben anti-glare eigenschappen wat een perfect beeld garandeert. Zelfs het aanbrengen is gemakkelijker dan normaal, dankzij een op siliconen gebaseerde lijmlaag.

De laatste accessoire is de Invisible Defender Tempered Glass Screenprotector, een meer premium optie. De hoge spanning gehard glazen constructie biedt verbeterde bescherming tegen schokken, terwijl de oleofobe coating helpt om vingerafdrukken te weerstaan. De screenprotector is slechts 0,3 mm dik, dus niet al te merkbaar op de iPhone 6C.

Dat was hem al – een aantal leuke hoesjes en accessoires voor de opkomende iPhone 6C van Rearth.

iPhone 6C Accessoires

Houd de categorie in de gaten voor de nieuwste hoesjes en accessoires voor de iPhone 6C.