Mobile Fun

Satechi versus Promate: Wat is de beste USB-C Hub voor MacBooks?

Monday 13th March 2017 by Sally Wijers in Binnenkort Verkrijgbaar, Tips.

De Satechi USB-C Hub voor de MacBook & MacBook Pro is één van de beste manieren om meer poorten toe te voegen aan je MacBook of MacBook Pro. Het is echter niet de enige oplossing die op dit moment op de markt is. Promate, bijvoorbeeld, heeft een goedkopere optie met exact dezelfde functies. Wij bekeken beide producten op zoek naar verschillen!

Design

YA1K6qy.jpg (834×510)

De Satechi USB-C Hub is gemaakt van aluminium en beschikbaar in de kleuren Zilver, Space Grey, Goud en Rosé Goud. Ook de Promate versie is gemaakt van aluminium en beschikbaar in Zilver, Space Grey en Goud – enkel een Rosé Gouden variant mist.

Functionaliteit

Uiterlijk is natuurlijk niet alles. Functionaliteit is natuurlijk het belangrijkste, of niet? Laten we daarom ook een kijkje nemen naar de poorten. Links zie je de Satechi en recht de Promate Hub.

ZXwpWvK.jpg (858×424)

Zoals je kunt zien beschikken beide hubs over dezelfde poorten, in dezelfde plaats: 2 Full-size USB poorten, een USB-C poort, een Micro SD en een SD kaart poort. Ongeacht voor welke optie je kiest je behoudt gebruik van de USB-C oplaad poort en als extra beschik je nu over 2 USB poorten en opties voor het gebruik van memory cards.

Prijs en beschikbaarheid

Wat is dan precies het verschil tussen deze twee hubs? Er is eigenlijk maar één belangrijk verschil en dat is dat de versie van Promate nu beschikbaar is en meer dan €10,- goedkoper!

Via de bovenstaande links kun je meer informatie vinden over de laatste prijzen en beschikbaarheid!