Mobile Fun

Welke Galaxy J7 heb ik?

Wednesday 15th March 2017 by Sally Wijers in Android, Handleidingen, Tips.

Which Galaxy J7 do I have?

Net zoals met zijn kleine broertjes heeft Samsung tot nu toe twee versies van de Galaxy J7 uitgebracht. Verwarrend genoeg zijn deze twee telefoons vrijwel identiek en is het enige verschil het jaar van uitgave: 2015 en 2016. In dit artikel leggen we je uit hoe je erachter komt welke verse van de Galaxy J7 hebt met een paar handige identificatie tips.

Boven: Galaxy J7 2015 (links, wit), Galaxy J7 2017 (rechts, goud)

Controleer de instellingen

Om er helemaal zeker van te zijn kun je de het beste de ‘Telefooninfo’ controleren onder de Instellingen. Open de Instellingen app, scroll naar beneden naar ‘Telefooninfo.’ Vervolgens scroll je naar ‘Modelnummer’ waar je de naam van het model telefoon ziet staan. De 2015 variant is genaamd ‘Galaxy J7’ terwijl de 2016 variant ‘Galaxy J7 (2016)’ heet.

Is je telefoon Rosé Goud?

Samsung-Galaxy-J7-2016-and-Galaxy-J5-2016-Now-Listed-in-China-696x385

De Galaxy J7 is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren, de 2016 variant heeft de meeste opties beschikbaar. In het bijzonder de kleur roze / Rosé Goud, deze kleur was niet beschikbaar voor het originele model dus als je een roze telefoon hebt dan moet dit wel de 2016 versie zijn.

Kijk naar de achterkant

cameras

Een simpele manier om er achter te komen welke telefoon je hebt zonder deze zelfs aan te hoeven zetten is door naar de achterkant te kijken. Hierboven zie je links de witte 2015 versie, rechts is een gouden 2016 versie. Op de 2015 versie zie je dat de flits aan de linkerkant van de camera zit en dat er een kleine speaker grill aan de rechterkant zit. Bij het model uit 2016 zit er links een langwerpige speaker aan de linkerzijde van de camera, de flits zit aan de rechterkant.

En nu?

Nu je (hopelijk) weet welke versie van de Galaxy J7 jij in het bezit hebt kun je met zekerheid de correcte accessoires voor jouw telefoon vinden. Onze complete selectie kun je via de onderstaande links vinden:

2015 Hoesjes > Accessoires >
2016 Hoesjes > Accessories >

Nog steeds niet zeker welke variant jij hebt of heb je een suggesties waarmee wij dit artikel kunnen verbeteren, laat het achter in de comments!