Mobile Fun

Olixar kondigt iPhone 8 screenprotector aan

Tuesday 20th June 2017 by Sally Wijers in Binnenkort Verkrijgbaar, iPhone, Mobiele Accessoires, Nieuws.

De Apple iPhone 8 is nog maanden verwijderd van een officiële aankondiging, laat staan een officiële lancering, maar dankzij bronnen in China kunnen we nu wel één van de eerste accessoires voor de iPhone 8 aankondigen: de Olixar Full Cover Gehard Glazen Screenprotector.

olixar-iphone-8-full-cover-tempered-glass-screen-protector-black-p64176-450.jpg (450×450)

 

Deze iPhone 8 screenprotector is compleet aangepast op de nieuwe vorm van Apple’s tiende verjaardagsmodel, met een special ontworpen sectie aan de bovenzijde van de telefoon dat de nodige bescherming (en uitsparingen) biedt voor de elementen boven het AMOLED scherm, waaronder de innovatieve 3D-sensing en gezichtsherkenning functies.

 

De Olixar Full Cover Screenprotector hecht zich dicht aan de gebogen randen van het 2.5D scherm om zo de gehele oppervlakte

 

van de telefoon te beschermen. En er is veel te bedekken op deze telefoon, meer nog dan op de Samsung Galaxy S8, dus een op maat gemaakt ontwerp is nodig.

Net als andere gehard glazen screenprotectors zal de Olixar Full Cover gemakkelijk te installeren zijn en lang meegaan dankzij het onsplinterbare ontwerp. De screenprotector is een ideale opties voor het beschermen van het kwetsbare iPhone 8 scherm wat door de minimale bezels aan alle zijde een grotere kans op schade heeft.

De Olixar Full Cover Gehard Glazen Screenprotector is nu beschikbaar voor pre-order op Mobile Fun voor slechts €28,99. Je kunt je ook aanmelden voor een email notificatie voor wanneer de voorraad binnenkomt.