Mobile Fun

Awards

 

Mobile Fun’s succes is erkend en beloond met een aantal onderscheidingen van gerespecteerde industrie waarnemers.

 

Mobile News Awards 2011 LogoNational Business Awards UK 2011 Finalist LogoOnline Retail Awards Winner 2011 Logo

 

Mobile News Awards 2011

We zijn trots te vermelden dat Mobile Fun werd uitgeroepen tot ‘Best Online Retailer’ tijdens de Mobile News Awards 2011.
De Mobile News Awards is een jaarlijks terugkerend evenement dat tot doel heeft kwaliteit binnen de mobiele industrie te belonen. Er worden o.a. onderscheidingen uitgegeven voor Best Network, Innovatief Product, Beste Distributeur en Costumer Service. De jury bestaat uit een panel van industrie specialisten en deskundigen uit de technische wereld.

 

 

Hitwise Top 10 LogoHitwise Top 10

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat onze website is gekwalificeerd voor een Hitwise Top 10 Award voor de periode januari – december 2010. Tijdens deze periode stond mobilefun.co.uk op de 6e plaats qua bezoekersaantallen in de Hitwise Entertainment – Mobile Phonesindustry ranking.
We willen graag al onze klanten bedanken voor het helpen bij het verkrijgen van deze onderscheiding.


Over Hitwise:

De oprichters van Hitwise hebben een nieuwe peilmethode toegepast op online business. Ze realiseerden zich dat door te werken met ISP netwerken (in plaats van individuele panelleden te werven), het mogelijk zou zijn om anoniem meer bezoekers in kaart te brengen, en dus meer websites. Met behulp van deze nieuwe methode kon Hitwise kosteneffectief en anoniem miljoenen internetgebruikers peilen, en daardoor over honderduizenden extra websites rapporteren.
Als gevolg hiervan heeft Hitwise relevante gegevens over 800.000 online businesses, terwijl de meeste andere peilbedrijven met een relatief klein klantenbestand.
Voor meer informatie, bezoek hun website op www.hitwise.co.uk

 

 

The Sunday Times Tech Track 100 LogoThe Sunday Times Tech Track 100

Met trots kondigen we aan dat we zijn opgenomen in de Sunday Times Microsoft Tech Track 100 van 2006. Mobile Fun staat op de 7e plaats van snelst groeiende technologiebedrijven in het Verenigd Koninkrijk & Ierland. We willen graag al onze klanten bedanken die ons hebben geholpen dit te bereiken.

Over Fast Track:
Fast Track richt zich op de UK’s best presterende prive-bedrijven en hun eigenaars. Fast Track onderzoekt en publiceert 6 jaarlijkse ranglijsten in samenwerking met de Sunday Times, variërend van de snelst groeiende bedrijven tot de grootste bedrijven.
Voor meer informatie, bezoek hun website op www.fasttrack.co.uk

 

 

Deloitte Technology Fast 50 Logo

Deloitte Technology Fast 50

Mobile Fun behaalde de 32e plaats in de 2006 Deloitte Technology Fast 50, waarin de 50 snelst groeiende technologie bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Ierland zijn opgenomen. Deze ranking is gebaseerd op de gemiddelde procentuele toename van omzet in een periode van 5 jaar. Mobile Fun kende een groei van 817 procent in deze periode. Om de snelst groeiende bedrijven te bepalen heeft Deloitte de omzettoename van de afgelopen 5 fiscale jaren bekeken om een omzettoename percentage te berekenen en dit te vergelijken met andere technologiebedrijven. Het behalen van deze ranglijst is een belangrijke prestatie voor Mobile Fun.

Bovendien worden alle deelnemers genomineerd voor de Technology Fast 500 EMEA lijst, voor snelst groeiende publieke en private bedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Mobile Fun stond op de 147e plaats in de Fast 500.
De EMEA-lijst wordt beschouwd als meest objectieve bechmark in deze categorie in alle 19 deelnemende landen. Met name in competitieve tijden in de technologie sector, is het bereiken van de Deloitte Technology Fast 50 van grote waarde.

Over Deloitte:
Deloitte & Touche LLP behoort tot de meest toonaangevende prossionele dienstverleningsbedrijven in audit, belasting, consulting en corporate finance. Deloitte & Touche LLP is gecertificeerd en gereguleerd door de Financial Services Authority.
Voor meer informatie, bezoek hun website op www.deloitte.co.uk