Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Olixar 3-in-1 Universele Clip Camera Lens Beoordelingen

Verbeter je smartphone en tablet fotografie met deze universele Olixar 3-in-1 lens kit. Komt met fisheye, groothoek, en macro lensen in 1 eenvoudig product met 'quick connect' via universele clip.
(203)
Prijs 7,49€

Originele prijs 14,99€ | 50% OFF

Verbeter je smartphone en tablet fotografie met deze universele Olixar 3-in-1 lens kit. Komt met fisheye, groothoek, en macro lensen in 1 eenvoudig product met 'quick connect' via universele clip.
 4.1 sterren van 203 Klanten

Toon 1- 10 van 203reviews

Super foto's!
Op zoek naar een zoomlens kwam ik uit bij dit product. 3 lenzen voor een leuk bedrag. De clip blijft erg goed zitten. Ik moet wel de bumper van de telefoon halen, anders komt er een rand om de foto. Ik gebruik zelf alleen de zoomlens. De andere 2 zijn wel leuk, maar zal ik weinig gebruiken. Ligt er natuurlijk aan wat voor foto's je wilt maken. Ik heb met de zoomlens in ieder geval al heel erg mooie foto's gemaakt. Enige nadeel is dat je nog steeds heel erg dicht op het onderwerp van je foto moet zitten. Wel wat moeilijk bij insecten enz. Maar als dat lukt, is het ook super scherp! Kortom, een heel goed product voor erg weinig geld!
Eenvoudig in gebruik, maar past niet op alle toestellen
Heel eenvoudig om de 3 lenzen te gebruiken in combinatie met je gsm. Blijkbaar lukt het wel niet om de clip te gebruiken op de OnePlus 2, omdat de camera nogal in het midden van het toestel zit.
De beeldkwaliteit van de lenzen is zoals je er van zou verwacht. Soms beetje jammer dat de rand van de lens ook op de foto staat. Je kan ook wel de lens zelf vasthouden, maar dat maakt het nemen van foto's toch wel iets moeilijker dan je zou willen.
Het is eenvoudig om de clips te wisselen. Met het handig opbergzakje kan je ze ook overal wegsteken voor onderweg.
fijn winkelen,snel geleverd
Ik kwam snel bij het product dat ik zocht.bij mobilefun.Duidelijke uitleg,lijst met compatibele toestellen,tal van foto's.Snelle respons en snelle levering.Ik weet nu waar naartoe
Toppie
De lenzen zijn helemaal top.
Je moet wel even wennen aan op- en afschroeven, maar je hebt het snel onder de knie!
Nice to have.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles