Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Reviews for Olixar 3-in-1 Universele Clip Camera Lens

Verbeter je smartphone en tablet fotografie met deze universele Olixar 3-in-1 lens kit. Komt met fisheye, groothoek, en macro lensen in 1 eenvoudig product met 'quick connect' via universele clip.
Prijs 9,99€

Originele prijs 19,49€ | 49% OFF

Op voorraad

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 25,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

VAT included for orders up to €150
Verbeter je smartphone en tablet fotografie met deze universele Olixar 3-in-1 lens kit. Komt met fisheye, groothoek, en macro lensen in 1 eenvoudig product met 'quick connect' via universele clip.
 4.2 sterren van 209 Klanten

Toon 1- 10 van 209reviews

Super foto's!
Op zoek naar een zoomlens kwam ik uit bij dit product. 3 lenzen voor een leuk bedrag. De clip blijft erg goed zitten. Ik moet wel de bumper van de telefoon halen, anders komt er een rand om de foto. Ik gebruik zelf alleen de zoomlens. De andere 2 zijn wel leuk, maar zal ik weinig gebruiken. Ligt er natuurlijk aan wat voor foto's je wilt maken. Ik heb met de zoomlens in ieder geval al heel erg mooie foto's gemaakt. Enige nadeel is dat je nog steeds heel erg dicht op het onderwerp van je foto moet zitten. Wel wat moeilijk bij insecten enz. Maar als dat lukt, is het ook super scherp! Kortom, een heel goed product voor erg weinig geld!
Eenvoudig in gebruik, maar past niet op alle toestellen
Heel eenvoudig om de 3 lenzen te gebruiken in combinatie met je gsm. Blijkbaar lukt het wel niet om de clip te gebruiken op de OnePlus 2, omdat de camera nogal in het midden van het toestel zit.
De beeldkwaliteit van de lenzen is zoals je er van zou verwacht. Soms beetje jammer dat de rand van de lens ook op de foto staat. Je kan ook wel de lens zelf vasthouden, maar dat maakt het nemen van foto's toch wel iets moeilijker dan je zou willen.
Het is eenvoudig om de clips te wisselen. Met het handig opbergzakje kan je ze ook overal wegsteken voor onderweg.
fijn winkelen,snel geleverd
Ik kwam snel bij het product dat ik zocht.bij mobilefun.Duidelijke uitleg,lijst met compatibele toestellen,tal van foto's.Snelle respons en snelle levering.Ik weet nu waar naartoe
Toppie
De lenzen zijn helemaal top.
Je moet wel even wennen aan op- en afschroeven, maar je hebt het snel onder de knie!
Nice to have.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles