Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar HexStyli 6-in-1 Stylus Pen - Zilver

De Olixar HexStyli 6-in-1 styluspen is het ultieme accessoire voor tablet- en smartphonegebruikers - met een balpen, naaldpunt, liniaal, waterpas en twee schroevendraaierkoppen die allemaal zijn ingebouwd!
Prijs 9,49€

Voorheen 17,99€ | 47% OFF

Op voorraad

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 19,50€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

Will I have to pay import VAT?
De Olixar HexStyli 6-in-1 styluspen is het ultieme accessoire voor tablet- en smartphonegebruikers - met een balpen, naaldpunt, liniaal, waterpas en twee schroevendraaierkoppen die allemaal zijn ingebouwd!
 4.8 sterren van 547 Klanten

Toon 1- 10 van 547reviews

Handige dingetje
Handige pen met ingebouwde waterpas.
Prima artikel
Zoals gezegd: prima!
6-1 pen
Ik ben zeer tevreden met dit product,
Het werkt naar verwachting en de pen zit steviger in elkaar dan ik eerst zou denken.
Dus dit is zeker een aanrader.
super goed
de 6 in een pen werkt super goed hij kan veel en de tip is prima bij de meeste pennen is de tip het eerste stuk
aanrader!
Het is heel stevig en alle opties komen heel goed van pas, vooral de balpen, waterpas, touchpen en de schroevendraaier.
Hexstyli 6in 1 Stylus Pen
Eindelijk nu ook in Nederland als tijdelijke speciale aanbieding 2kopen ,1 betalen, verkrijgbaar. Erg handig ding en leuk ook om als geschenk te geven. Ik blijf het echter wel raar vinden dat ik niet eerder gebruik kon maken (voor de Kerst) van de aanbieding in Engeland, terwijl het artikel nu bij de nederlandse MobileFun aangeschaft, uit Engeland wordt verzonden. Zodoende kon ik de pen niet als Kerstkado weggeven.
Ik ben er zelf overigens erg blij mee en hij komt zeer van pas bij al je klusjes
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles