Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Magnetische zuignap & Dashboard Universele Autohouder

Dock je smartphone moeiteloos met de Magnetische zuignap & Dashboard Universele Autohouder van Olixar. Eenvoudige installatie en volledig case compatibel.
Prijs 9,99€

Originele prijs 23,99€ | 58% OFF

Op voorraad
Order in
00h
00m
00s
for same day dispatch

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 19,50€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

Will I have to pay import VAT?
Dock je smartphone moeiteloos met de Magnetische zuignap & Dashboard Universele Autohouder van Olixar. Eenvoudige installatie en volledig case compatibel.
 4.6 sterren van 262 Klanten

Toon 1- 10 van 262reviews

makkelijk
Veel makkelijker dan houders met klemmetjes en haakjes. Houd je telefoon goed genoeg vast, ook wanneer je over hobbels rijdt.
Eenvoudig in gebruik en om te bevestigen
Heel eenvoudig om te installeren in de auto. Bij mij hangt hij nu aan mijn voorruit, en bijft snel stevig hangen. Ik heb niet de indruk dat hij er snel af zal vallen.
Mijn GSM blijft er goed aanhangen, ondanks dat het een redelijk groot toestel is dat toch wel wat weegt (Nexus 6). Ondanks dat alles blijft hij stevig hangen. Soms durft hij een beetje kantelen, maar ik vermoed dat dit voornamelijk is omwille van de achterkant van mijn GSM dat eigenlijk niet plat is, maar een beetje bol.
Mijn GSM blijft onmiddellijk hangen, en is toch nog heel eenvoudig los te koppelen.
Enige jammere is dat bij sommige GSMs (waaronder ook de Nexus 6), het scherm dimt van zodra het in de buurt van een magneet is. Ik had het niet onmiddellijk door, maar is wel ambetant dat je scherm zwart wordt en blijft zolang hij gedockt is. Ik heb het probleem kunnen verhelpen door het metalen plaatje een beetje lager te hangen, zodanig dat de magneet minder snel gedetecteerd wordt. Nu kan ik mijn GSM ook gebruiken tijdens het rijden als GPS, wat het uiteindelijke doel was.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles