Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Olixar Magnetische zuignap & Dashboard Universele Autohouder Beoordelingen

Dock je smartphone moeiteloos met de Magnetische zuignap & Dashboard Universele Autohouder van Olixar. Eenvoudige installatie en volledig case compatibel.
(134)

Originele prijs 22,49€Je bespaart60%

8,99€ BTW inbegrepen
 4.5 sterren van 134 Klanten

Toon 1- 10 van 134reviews

makkelijk
Veel makkelijker dan houders met klemmetjes en haakjes. Houd je telefoon goed genoeg vast, ook wanneer je over hobbels rijdt.
Eenvoudig in gebruik en om te bevestigen
Heel eenvoudig om te installeren in de auto. Bij mij hangt hij nu aan mijn voorruit, en bijft snel stevig hangen. Ik heb niet de indruk dat hij er snel af zal vallen.
Mijn GSM blijft er goed aanhangen, ondanks dat het een redelijk groot toestel is dat toch wel wat weegt (Nexus 6). Ondanks dat alles blijft hij stevig hangen. Soms durft hij een beetje kantelen, maar ik vermoed dat dit voornamelijk is omwille van de achterkant van mijn GSM dat eigenlijk niet plat is, maar een beetje bol.
Mijn GSM blijft onmiddellijk hangen, en is toch nog heel eenvoudig los te koppelen.
Enige jammere is dat bij sommige GSMs (waaronder ook de Nexus 6), het scherm dimt van zodra het in de buurt van een magneet is. Ik had het niet onmiddellijk door, maar is wel ambetant dat je scherm zwart wordt en blijft zolang hij gedockt is. Ik heb het probleem kunnen verhelpen door het metalen plaatje een beetje lager te hangen, zodanig dat de magneet minder snel gedetecteerd wordt. Nu kan ik mijn GSM ook gebruiken tijdens het rijden als GPS, wat het uiteindelijke doel was.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles