store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Nintendo Switch Autohouder

De Olixar Hoofdsteunhouder voor de Nintendo Switch is gemakkelijk te installeren en plaatst zo je game console achter in de auto voor een comfortabele game ervaring voor de hele familie.
Prijs 11,99€

Originele prijs 17,99€ | 33% OFF

Op voorraad

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 19,50€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

VAT included for orders up to €150
De Olixar Hoofdsteunhouder voor de Nintendo Switch is gemakkelijk te installeren en plaatst zo je game console achter in de auto voor een comfortabele game ervaring voor de hele familie.
 4.8 sterren van 41 Klanten

Toon 1- 10 van 41reviews

Doet wat het moet doen de telefoons staan er mooi vast in en de kinderen zitten met het gezicht omhoog
De advertentie was duidelijk genoeg
Prima
Prima houder, doet wat hij moet doen.
Goede kwaliteit voor deze prijs
Voor deze prijs is de kwaliteit goed. De switch kan je er goed in vastklemmen.
Handige houder
Eenvoudig en stevig aan de hoofdsteun van de voorstoelen te bevestigen. Je klikt de Nintendo Switch er zo in en dan zit deze goed vast. Ook makkelijk er weer uit te klikken bij het verlaten van de auto. Blij mee! Handig!
Aanrader
Wat een uitkomst. De kinderen kunnen onderweg gewoon een spelletje spelen, filmpje kijken ed.
Had ik dit eerder geweten dan hadden het vele lange ritten gescheeld zonder verveling van de kinderen.
Super blij mee. mijn zoontje zit nu wat vaker op de achterbank.
informatie was duidelijk
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles