Find accessories for your device
store-flag

Looks like you're in United States...

Find accessories for your device

Reviews for Olixar Primo Lederen Universal Portemonnee Case - Zwart

Gemaakt van eersteklas kwaliteit echt leer, met precieze stiksels en knoopsluiting, en met een luxe zachte voering, documentzakken en kaartsleuven beschermt de Primo-hoes je telefoon in stijl.
Prijs 17,49€

Originele prijs 29,49€ | 41% OFF

Op voorraad

If your order is less than €150 excluding shipping costs, then the VAT is already included in the price that you pay at the checkout. This means that there will be no VAT due for payment when your order is delivered to you. For further info, please see full shipping information.

VAT included for orders up to €150

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 4,50 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

DHL Express: 25,00€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Als je bestelling minder dan € 150,- exclusief verzendkosten is, dan is de btw al inbegrepen in de prijs die je betaalt bij het afrekenen. Dit betekent dat er geen btw over de betaling verschuldigd is wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Als uw bestelling hoger is dan € 150, wordt er geen btw in rekening gebracht bij het afrekenen en ontvangt u deze dus als een apart te betalen bedrag, op basis van uw lokale btw-tarief.

Bezorginformatie
Gemaakt van eersteklas kwaliteit echt leer, met precieze stiksels en knoopsluiting, en met een luxe zachte voering, documentzakken en kaartsleuven beschermt de Primo-hoes je telefoon in stijl.
 4.4 sterren van 90 Klanten

Toon 1- 10 van 90reviews

Prima product
Prachtig product. Heb er nu 2 in omloop. Zeer fraai afgewerkt en zeer handig in gebruik. Prima customer service en snelle levering. Zeer aan te raden.
Goeie kwaliteit, snelle levering
Ik kan mijn rijbewijs, ID kaart en nog enkele kaarten erbij kwijt.
Ik heb er ook nog enkele biljetten ingestoken.7
Voor mij is dit een heel goede koop geweest.
Meer bekijken
Loading

Moment...

Sluiten
Alles