store-flag

Looks like you're in United States...

Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Curved Glass Screen Protector - Zwart

Houd het scherm van je Samsung Galaxy S6 Edge in onberispelijke staat met deze Olixar gehard glas screen protector, ontworpen om te dekken en te beschermen, zelfs de gebogen randen van unieke display van deze toestel.

Originele prijs 22,99€ - Je bespaart 35%

14,99€ BTW inbegrepen
Op voorraad

Verzending en Bezorging:

Standaard levering: 2.99 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

Bijgehouden levering: 7.99 €

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het is bijgehouden service. Klant ontvangt trackingcode.

DHL Express: 15.99€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Bezorginformatie
Returns icon Snel en eenvoudig retourneren 30 dagen
Secure checkout icon Beveiligde betaling met 256-bit-codering
Customer service icon Klantenservice beschikbaar
Sign up icon Meld u aan voor een zakelijk account

Waarom kopen?

  • Hoge spanning 9H gehard glas constructie voor een betere bescherming tegen schokken
  • Volledige bescherming voor de scherm van je S6 Edge
  • Voorkomt krassen en andere beschadigingen op je scherm
  • De groene buitengebieden betekent dat deze telefoon is geschikt voor Green S6 Edge handsets
  • Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van je scherm te dekken
  • Optimale helderheid dat je nauwelijks merkt dat het er is
  • Eenvoudig aan te brengen
Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Curved Glass Screen Protector - Black
Hoge spanning 9H gehard glas constructie voor een betere bescherming tegen schokken
De Olixar gehard glas gebogen screen protector is gemaakt van een versterkte gehard glas met een indrukwekkende 9H rating, het handhaven van de helderheid van het beeld is priorititeit, terwijl het scherm van je telefoon beschermd is tegen krassen en externe schokken. Met behulp van glas, is de Olixar gehard glas screen protector met zijn indrukwekkende hardheid en slechts 0,33 mm dik er klaar voor om je dagelijkse routine te doorlopen - het verzorgen van de display van de telefoon en het behoud van de prachtige visuele kwaliteiten is de prioriteit!

Volledige bescherming voor de scherm van je S6 Edge
Deze ingenieuze oplossing, om het scherm van je S6 Edge's te beschermen heeft een 0,33 mm dikke gehard glas beschermer dat zelfs de randen van het gebogen scherm bedekt. De onderkant van de screen protector zit plat op het scherm en volgt de contouren van het scherm van je telefoon perfect. Het omvat de volledige scherm en biedt volledige bescherming. Er is geen afbreuk bij het verlaten van de gebogen randen zodat je toestel niet wordt blootgesteld aan beschadigingen en dit zorgt er ook voor dat er geen vuil in je toestel komt - je hebt geen last meer van het "halo-effect".
Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Tempered Glass Curved Screen Protector
Voorkomt krassen en andere beschadigingen op je scherm
De Olixar reeks screen protectors is ontworpen om het scherm van je Galaxy S6 Edge duidelijke tegen krassen en schrammen die je zicht kunnen belemmeren te beschermen. Door het creëren van een zware barrière tussen het scherm en de wereld, zal er geen schade worden aangedaan aan je screen protector en niet aan de telefoon, je apparaat ziet er dus altijd zo als nieuw uit.
Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Curved Glass Screen Protector - Black   Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Curved Glass Screen Protector - Black
De Zwarte buitengebieden betekent dat deze telefoon is geschikt voor Green S6 Edge handsets
Hoewel deze screen protector uiteraard kan worden gebruikt met wit, zwart en goud versies van de telefoon, kun je de resultaten als onaantrekkelijk beschouwen. Daarom stellen we voor dat deze versie van de gebogen glas screen protector  geschikt is voor de Zwart versie van de Samsung Galaxy S6 Edge. Als je het wit, Groen of goud S6 Edge hebt, hebben we ook een geschikte uitvoering geschikt voor die telefoon. Zorg ervoor dat je de juiste screen protector selecteert vóór je het koopt.
Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Curved Glass Screen Protector - Black
Gebogen beschermer om zelfs de zijkanten van je scherm te dekken
De Samsung Galaxy S6 Edge heeft een unieke gebogen rand, ideaal voor het bekijken van meldingen aan weerszijden van de telefoon. De Olixar Gehard glas Gebogen Screen Protector is ontworpen om zelfs deze gebieden van het scherm te dekken, zodat je er zeker van kunt zijn dat je  Galaxy S6 Edge  100% weergave heeft terwijl het ook de nodige rondom bescherming krijgt.
         Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Tempered Glass Curved Screen Protector    Olixar Samsung Galaxy S6 Edge Tempered Glass Curved Screen Protector
Boven: Het verschil tussen de beschermde gebieden in het oranje  (links) regelmatige screen protectors en (rechts) de Olixar gebogen screen protector is duidelijk.
Let op de blootgestelde gebieden,  en de volledige bescherming geboden door de Olixar gebogen screen protector.

Optimale helderheid dat je nauwelijks merkt dat het er is
Hoewel het belangrijk is om je scherm te beschermen, is het ook van groot belang dat de screen protector je smartphone gebruik niet hindert door vertroebeling van het scherm of merkbaar verminderen van de gevoeligheid van het touchscreen. Olixar screen protectors zijn speciaal gemaakt om optimale helderheid te verschaffen, terwijl ze ook dun genoeg zijn om je touchscreen in perfecte staat te houden. Eenmaal erop, zul je het moeilijk vinden om op te merken dat de Olixar screen protector er is. 

Eenvoudig aan te brengen
Olixar screen protectors zijn eenvoudig aan te brengen, omdat ze op maat worden gesneden voor elk apparaat. Maak het scherm schoon met het bijgeleverde microvezel doekje, zet de screen protector po maat met je telefoon plaats de protector. Eenmaal als de screen protector erop zit is het praktisch onzichtbaar.

Je Gegevens

UPC 5055401728706
Mobile Fun 53890

Standaard levering: 2.99 €

Een voordelige ongetraceerde optie met goede prijs-kwaliteit verhouding, geschikt voor bestellingen die minder dringend zijn. Geschatte levertijd is 4 tot 8 werkdagen.

Bijgehouden levering: 7.99 €

Geschatte levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Het is bijgehouden service. Klant ontvangt trackingcode.

DHL Express: 15.99€

24 uur. Bijgehouden service met trackingnummer. De DHL Express optie wordt standaard geselecteerd voor bestellingen van meer dan 60 euro. DHL levert niet in het weekend, bestellingen geplaatst op vrijdag worden maandag bezorgd.

Loading

Moment...

Sluiten
Alles